Lötyög a ruha az ijesztően vékony Amal Clooney-n

Forrás: Northfoto -
vékony fogyás George Clooney színész Ferenc pápa soványság találkozás ügyvéd Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre soványabb George Clooney ügyvédnő-neje, aki világhírű férje oldalán tette tiszteletét Ferenc pápa napokban tartott vatikáni konferenciáján.

Amal Clooney egyre csak fogy. George Clooney felesége, aki a minap magával a pápával találkozott egy vatikáni konferencia kereteiben, beesett arccal, kiálló csontokkal és testén lötyögő ruhában kapták lencsevégre a gömbölyded Salma Hayek és az eseményen szintén részt vevő Richard Gere mellett.

Forrás: AFP/Ho

Amal és George Clooney néhány hete még a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén mosolyogtak: nézd meg itt, milyen kínos helyzetbe hozta magát az ügyvédnő magasan felvágott estélyijével!

Forrás: Northfoto

Péterfy Bori nem csak a színpadon rock sztár. Ez azonban az alakján egy cseppet sem látszik. Igaz, köze lehet ehhez annak, hogy több mint 20 éve a jóga szerelmese. Sőt, ha teheti, gyalog vagy biciklivel közlekedik. Nem beszélve a koncertekről!

Egyre rosszabb állapotban van Angelina Joliehttp://www.life.hu/drlife/20160527-angelina-jolie-szineszno-es-rendezo-allapota-tovabb-romlott-a-legfrissebb-kepek-szerint.htmlAz Oscar-díjas színésznőről készült legfrissebb képek szerint tovább fogyott, beesett arca és sápadt színe egyértelműen jelzi, hogy nincs minden rendben a hatgyerekes édesanyánál. Dr. Life--Az orrában felejtették a tampont a műtét után a szentesi nőnekhttp://www.life.hu/drlife/20160519-az-orraban-felejtettek-a-tampont-az-orrsovenymutet-utan-egy-szentesi-nonek-a-korhazban.htmlFájdalmai miatt nem tud dolgozni a 29 éves nő, aki most kártérítést követel az őt kezelő intézménytől. Dr. Life--15 centis farokkal született egy kisfiú Kínábanhttp://www.life.hu/drlife/20160523-15-centimeter-hosszu-farokkal-szuletett-egy-kisfiu-kinaban.htmlAz immár 11 hónapos kisfiú ebben a hónapban esett át az operáción, amely során eltávolították farokszerű kinövését. Dr. LifeOrigoMűteni kell Bombera Krisztináthttp://www.life.hu/drlife/20160506-bombera-krisztina-ujsagiro-riportert-muteni-kell-a-konyoke-miatt.htmlA híradós évek óta halogat egy operációt, amelyen hamarosan túl kell esnie, hogy végre teljes életet tudjon élni. Dr. Life--Reagál a kezelésekre Michael Schumacherhttp://www.life.hu/drlife/20160525-michael-schumacher-forma-1-es-vilagbajnok-reagal-a-kezelesekre.htmlA Ferrari egykori csapatfőnöke, Luca di Montezemolo legutóbbi nyilatkozata szerint javult a súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta állapota. Dr. Life--Öngyilkos akart lenni súlyos égési sérülései miatt a 20 éves lányhttp://www.life.hu/drlife/20160510-shalom-blac-sulyos-egesi-serulesei-miatt-ongyilkos-akart-lenni-mara-elfogadta-magat.htmlShalom Blac mára elfogadta magát, és igyekszik kihozni magából a maximumot, és most videóblogjában ad sminktippeket. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.