Elképesztő! Így alakítottá át testét az 55 éves fitnesznagyi

Forrás: Northfoto -
átalakítás nagymama fitnesz táplálkozás egészséges életmód étkezés súlyemelés edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Wright egy fényképen szembesült először azzal, hogyan is néz ki valójában. Az 55 éves nagymama elhatározta, hogy változtat: közel 20 kiló feleslegtől szabadult meg, és azóta is tartja magát új, egészséges életmódjához.

Kim Wright 2011-ben vált el férjétől, amely után sokáig depresszióval és túlsúllyal küzdött: az 55 éves hölgy 152 centijéhez majdnem 70 kilót nyomott. Kimet, aki 3 unoka büszke nagymamája, egy fénykép indította el a változás útján, amelyen csúnyának, kövérnek és öregnek látta magát.

Ilyen lett Forrás: Northfoto

A fodrászként dolgozó hölgy áttért egy teljesen új étrendre: a pizzákat, szendvicseket, rágcsálnivalókat és gyorsételeket felváltotta a csirke, a zöldség és a tojás - utóbbiból saját bevallása szerint heti 80 darabot is elfogyaszt.

És ilyen volt Forrás: Northfoto

A táplálkozáson túl az edzést is beillesztette mindennapjaiba, mindezzel együtt pedig nagyjából 20 kilótól sikerült megszabadulnia az elmúlt időszakban, a súlyzós gyakorlatoknak hála pedig az eredmény egy feszesebb, tónusosabb test lett. Kim azóta bikinimodellként versenyzik, a Glifting Bikini Contest versenyen második helyen végzett.

Edvin Marton gyönyörű felesége Adrienn, modell karrierjét fakanálra cserélte és kitanulta a séf szakma minden csínját- bínját. De ő ennél is többre vágyott, ezért a gasztronómia más területei felé kalandozott: étel stylist és receptíró lett. Mindezt két gyerek mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.