Rá sem lehet ismerni Keshára: kissé meghízott mostanában az énekesnő

Forrás: Northfoto -
étkezési zavar Kesha hízás anorexia bulimia énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre kerekedik a korábban súlyos étkezési zavarokkal küzdő énekesnő.

Kemény időszakon van túl Kesha. A fiatal énekesnő, aki korábban bulimiával és anorexiával küzdött, két éve önként vonult be egy rehabilitációs intézetbe, nem sokkal később pedig kirobbant a botrány, amely szerint Kesha azzal gyanúsította producerét, hogy bántalmazta őt, elkábította, majd megerőszakolta őt. A viszontagságok nem kímélték a külsejét sem: a jelek szerint felszaladt rá néhány pluszkiló az elmúlt időszakban.

Forrás: Northfoto

Kesha egyébként igyekszik a lehető legjobban kezelni a testét kritizáló trollokat: nézd meg itt, hogyan intézte el őket néhány jól irányzott szóval!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.