Csontsovány modell miatt háborognak az emberek

Forrás: Instagram/Maria Pogrebnyak-Shatalova -
modell orosz támadás anorexia sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg követővel rendelkezik az orosz modell, akik nap mint nap csodálják a képeit. Azonban legalább ennyien támadják is, mivel úgy gondolják, megjelenésével éhezésre bíztatja a fiatalokat.

Focistafeleségként és valóságshow-sztárként vált egyre népszerűbbé Maria Pogrebnyak-Shatalova, akit ma már több százezer ember követ. Képein legtöbbször ő maga látható, különböző dögös ruhadarabokban, vagy azok nélkül.

Forrás: Instagram/Maria Pogrebnyak-Shatalova

Az orosz modell viszont rengeteg bántó kommentet kap mostanában, többségüket az alakja miatt. Sokan tartják túl soványnak, már-már anorexiásnak Mariát, és úgy gondolják, ezzel a magatartással nagyon rossz példát mutat a fiataloknak.

Forrás: Instagram/Maria Pogrebnyak-Shatalova

Maria azonban azt mondja, rendesen étkezik, és ő nem is tartja magát soványnak. “Egészségesen étkezem, és sokat sportolok. Nem értem, hogyan mutatnék rossz példát” - mondta Maria.

Glaszta Andrea fitneszmodell: "Ez az életvitelem, edzés nélkül nem tudok létezni"http://www.life.hu/ez-zsir/20160601-glaszta-andrea-fitneszmodellel-beszelgettunk-versenyzesrol-edzesrol-taplalkozasrol.html33 évesen kezdett el a fitnesszel foglalkozni, és viszonylag késő, 39 évesen vágott bele a versenyzésbe Glaszta Andrea, aki vallja: elhivatottsággal és egy motiváló edzővel bármit el lehet érni. Ez Zsír!--Iszak Esztire rá sem ismerni, olyan vékonyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160607-iszak-esztire-a-viva-tv-musorvezetojere-ra-sem-ismerni-olyan-vekony.htmlA műsorvezető egy ágyban pihenős hétvégi fotót osztott meg, amelyen vékony kis lábait és derekát látva az az érzésünk támadt, mintha egy tini lány szelfijét néznénk. Ez Zsír!--Katus Attila napi tippjei az egészségért – 58.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160606-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-58-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Utazz, nyaralj, jógázz – Jógatippek felüdüléshez! http://www.life.hu/ez-zsir/20160605-joga-az-utazassal-jaro-kellemetlensegek-elkerulesere.htmlA jóga egy spirituális út, eredetileg a megszabadulásról szól, egy a megvilágosodáshoz vezető utat mutat meg. Hogy mindenféle problémára jógagyakorlatokat alkalmazunk, elfeledve eredeti célját, alapvetően új keletű, nyugati hozzáállás, de a test egészségét visszaállító jógatechnikákat a guruk és mesterek évezredek óta kutatják, hiszen betegségeik zavarták őket a megszabaduláshoz vezető úton, felkavarták az elme nyugalmát, és akadályozták a meditációt. Ez Zsír!OrigoA 42 éves Victoria Beckham úgy néz ki, mint egy 16 éves tinédzser lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160605-victoria-beckham-divattervezo-megmutatta-nagyon-vekony-alakjat-nyaralas-kozben.htmlEgyre vékonyabb a Spice Girls egykori tagja, aki nyaralás közben jelentkezett be rajongóinak. Ez Zsír!OrigoRá sem lehet ismerni Keshára: kissé meghízott mostanában az énekesnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160605-kesha-enekesno-meghizott-ra-sem-lehet-ismerni.htmlEgyre kerekedik a korábban súlyos étkezési zavarokkal küzdő énekesnő. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.