Iszak Esztire rá sem ismerni, olyan vékony

vékony VIVA TV szelfi Iszak Eszter kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető egy ágyban pihenős hétvégi fotót osztott meg, amelyen vékony kis lábait és derekát látva az az érzésünk támadt, mintha egy tini lány szelfijét néznénk. 

Iszak Esztin sem az évek, sem a kilók nem fognak. A műsorvezető olyan, mint egy kislány és legutóbbi fotója alapján - amelyen még a feje sem látszik - sosem jönnék rá, hogy Esztiről van szó, hiszen olyan, mintha egy 14 éves kislány testét látnánk.

Forrás: Facebook/Iszak Eszti

Gáspár Laci testépítő babérokra tőr. Azaz, pontosítsunk, a súlyzók emelgetése egyelőre csak hobby Laci számára. De ki tudja mit hoz a jövő... Főleg mivel az izzasztó időtöltés eredménye eddig mínusz 18 kilogramm zsír és számos plusz kilogramm izom.
Glaszta Andrea fitneszmodell: "Ez az életvitelem, edzés nélkül nem tudok létezni"http://www.life.hu/ez-zsir/20160601-glaszta-andrea-fitneszmodellel-beszelgettunk-versenyzesrol-edzesrol-taplalkozasrol.html33 évesen kezdett el a fitnesszel foglalkozni, és viszonylag késő, 39 évesen vágott bele a versenyzésbe Glaszta Andrea, aki vallja: elhivatottsággal és egy motiváló edzővel bármit el lehet érni. Ez Zsír!--Tények és tévhitek: kinek és miért jó a reggeli tornahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160606-kinek-es-miert-jo-a-reggeli-torna.htmlKatus Attila, a BikiniBody program személyi edzője ezúttal arról ír, kiknek ajánlott, és miért is annyira hatásos a reggel beiktatott edzés. Fogadd meg Attila tippjeit! Ez Zsír!--Vajna Timi megtiltotta férjének a nassolást! Andy fogyott is 10 kilóthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160607-vajna-timi-megtiltotta-ferjenek-a-nassolast-andy-vajna-fogyott-is-10-kilot.htmlÉdességek nélkül kell élnie az életét Andy Vajnának, csinos felesége ugyanis letiltotta őt bizonyos ételekről. Az eredmény magáért beszél, 10 kilóval lett könnyebb Andy. Ez Zsír!OrigoIlyen volt az Activia vízijóga a Városligeti-tavonhttp://www.life.hu/ez-zsir/hirdetes/20160606-ilyen-volt-az-activia-vizijoga-a-varosligeti-tavon.htmlBudapest, 2016. június 2. - Magyarországon sosem látott rendezvénnyel lepett meg mindenkit az Activia Fusion. Komolyzenei kíséret mellett egy teljes délelőttön át jógázhattak az emberek a Városligeti-tó víztükrén.HirdetésCsúnyán megalázták mellei miatt Dér Henithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160604-csunyan-megalaztak-mellei-miatt-der-henit.htmlAz énekesnőnek egy férfi követője szólt be, Heni mellméretére tett megjegyzést. Ez Zsír!--Elavult a BMI-index - Nem ez határozza meg, túlsúlyos vagy-ehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160604-elavult-a-bmi-index.html A Cleveland Klinika Elhízással és Anyagcserével Foglalkozó Intézetének szakemberei szerint a hagyományos testtömeg-index (BMI) helyett egy jóval szélesebb spektrumú módszert kellene kidolgozni a jövőben az elhízás meghatározására.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.