Íme, ez a 21 éves nő, aki életében először visel bikinit

fogyás bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 21 éves Lesley egészen eddig takargatta magát és szégyellte a testét, ám végre bikinire cserélte a gátlásait és rájött egy nagyon fontos dologra.

Az elmúlt 18 évet várakozással töltöttem” – írta posztjában a 21 éves Lesley Miller, aki életében most visel először bikinit, mivel mindig is szégyellte a testét. Már gyerekkorában felismerte, hogy más, mint a többiek, amikor a csoporttársai egyszerűen nem értették, hogy miért nagyobb, mint ők. Azóta azon dolgozott, hogy olyan legyen, mint mindenki más – írja a Hello Giggles.

11 évesen alávetette magát egy műtétnek azért, hogy lefogyjon. Négy évvel később még mindig nem volt boldog, így

elkezdte magát éheztetni.

"Amikor húszéves voltam, a testsúlyom a felére csökkent kilenc hónap alatt, az határozta meg a napomat, hogy a számok a mérlegen kisebbek legyenek, mint előző nap. Aztán belefáradtam a várakozásba" - mesélte.

Lesley végre megvette élete első bikinijét és bátran viseli,

ráadásul az egész virtuális világ előtt.

"Meg akarom tanulni szeretni magam, nem csak azokat a részeket, amikre azt mondják, hogy elfogadható. Mert a titok az, hogy mindig is elég voltam. És te is elég vagy!"

Ezekből a finomságokból az egyik biztos, hogy Magyarország tortája leszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160607-ezekbol-a-finomsagokbol-egy-biztos-hogy-magyarorszag-tortaja-lesz.htmlNemsokára kiderül, hogy milyen ízű lesz Magyarország tortája, de addig is elhoztuk nektek a három esélyes finomságot, és azt is eláruljuk, hogy miből készültek. Ez Zsír!--Sima bőr, csodás idomok: Így tartja formában magát Kiszel Tündehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160607-kiderult-hogy-hogyan-tartja-karban-magat-kiszel-tunde.htmlIgazi kincsre bukkantunk a művésznő nyilvános Instagram-oldalán. Teljesen odavagyunk! Ez Zsír!OrigoAz egész élete az étele volt: katonai diétával sikerült lefogynia a 120 kilós lánynakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160526-katonai-dietaval-sikerult-lefogynia-a-120-kilos-lanynak.htmlAz egykor 120 kilós lány napi 4000 kalóriával tömte magát, de a fogyókúra mellett döntött és egy év alatt negyvenöt kilótól szabadult meg egy speciális, katonai étrendnek köszönhetően. Ez Zsír!ThinkstockAz X-Men sztárja, Olivia Munn teljesen átalakult - Elárulta a titkát!http://www.life.hu/ez-zsir/20160518-az-x-men-sztarjanak-olivia-munnak-a-dietajat-senkinek-sem-ajanljuk.htmlOlivia Munn egy elég kemény diétába fogott bele: 80 %-ban zöldséget és gyümölcsöt, a maradék 20 %-ban pedig bármit ehetett. Ez Zsír!OrigoSikertörténet: 140 kilótól és férjétől is megszabadult Zsalynnhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160416-hihetetlen-fogyas-140-kilotol-szabadult-meg-zsalynn.htmlZsalynn Whitworth 280 kilósan súlyos depresszióban szenvedett, ekkor úgy döntött, hogy megvívja élete egyik legnehezebb harcát és lefogy. Még az sem tántorította el, hogy férje egyáltalán nem támogatta. Azóta 140 kilóval, mínusz egy férjjel is könnyebb az élete. Ez Zsír!ThinkstockLekövérezték a Victoria's Secret modellt, Erin Hearthertonthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160407-lekovereztek-a-victoria-secret-modellt-erin-hearthertont.htmlEmlékeztek még rá, amikor Palvin Barbit lekövérezték? Nos, egy Victoria's Secret modell, Erin Heartherton is ugyanezen ment át, és nemrég elmesélte, hogy milyen megpróbáltatások érték, amíg angyalszárnyakat viselt.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.