Pórul jár az Instagram, ha megaláz egy husis lányt - Durva bosszút állt!

Forrás: Instagram / Curvesbecomeher -
bosszú molett bikini Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak egy átlagos, bikinis fotónak indult: három barátnő boldogan mosolyog. Mint a legtöbb lány, történetünk főszereplője is kirakta az Instagramra, ám a fotót másnap eltávolították az oldal szabályzatára hivatkozva. Mert ez esetben három molett lányról volt szó. 

A szingapúri divatblogger, a kissé husis Aarti Olivia Dubey meglepődve látta, hogy a barátnőivel készített bikinis fotójuk hirtelen eltűnt az éterben, az Instagram pedig arra hivatkozott, hogy megszegték a közösségi oldal szabályait. Furcsa, ugye? Főleg azért, mert az oldalon

akarva-akaratlanul is fürdőruhában pózoló lányokba botlunk.

Forrás: Facebook / Instagram

Olivia persze kiakadt, elvégre, ha ő elfogadta, hogy duci, akkor miért alázzák meg mások a pluszkilói miatt. Ám ahelyett, hogy csak legyintett volna egyet,

ő inkább bosszút állt.

Minden neten létező platformot megragadott, és kiírta magából a csalódottságát.

"Ez nem egy meztelen kép volt, nem tocsogott a vértől, és erőszakosnak sem minősülhet, szóval miért is baj, hogy három husis barátnő boldogan mosolyog egy fotón? Kedves Instagram, az emberek csak vékony fürdőruhás lányokat akarnak látni?!" – írta, kitéve ezzel magát a pozitív és negatív kommenteknek is.

Forrás: Instagram / Curvesbecomeher

Két héttel később varázslat történt, és a kép visszakerült a "helyére", az oldal készítői pedig elnézést kértek, mondván, hogy hiba történt.

Forrás: Instagram / Curvesbecomeher

Ez zsír!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.