Igazi álompasi lett az egykor mackós énekesből: Így fest most Csordás Ákos!

Csordás Ákos X-Faktor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, nagyon lefogyott és meg is férfiasodott az X-Faktor énekese. Igazán jó pasi lett!

Csordás Ákosra, a 2013-as X-Faktor felfedezettjére egy mackós testalkatú srácként emlékszünk. Nos, mára nyoma sincs az egykori túlsúlynak. Tóth Gabi mentoráltja így fest ma:

Akik nem követték az elmúlt időszakban az énekes pályafutását, alaposan meglepődhetnek, ha a zenész Facebook-oldalára tévednek: Ákos ugyanis rengeteget fogyott, és látszólag komoly átalakuláson ment keresztül. Gratulálunk hozzá!

Katus Attila napi tippjei az egészségért – 62.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160609-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-62-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Döbbenetes kutatási eredmény: brutálisan hizlal az autóvezetéshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160610-ha-egy-orat-ulunk-a-kocsiban-2-3-kiloval-nyom-alattunk-tobbet-a-merleg.htmlHa egy órát ülünk a kocsiban, 2,3 kilóval nyom alattunk többet a mérleg - derül ki egy friss felmérésből. De hogy is vam ez pontosan? Ez Zsír!ThinkstockJól dokumentált fogyás - Hajdú Péter előtte-utána képet posztolthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160610-hajdu-peter-10-kilot-fogyott.htmlSarka Kata egészséges életmódja Hajdú Pétert is megihlette. A tévés fogyókúrába kezdett és 10 kilót le is adott. Ez Zsír!Origo21 kilót fogyott Tóth Vera - Elképesztő változáshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160610-21-kilot-fogyott-toth-vera-enekesno-a-megasztar-felfedezettje.htmlÉlő adásban jelentkezett be a Facebookra Tóth Gabi, aki azt is megosztotta követőivel, mennyire büszke testvérére, aki 21 kilót adott le. Ez Zsír!--Hosszú távú változást szeretnél? A BikiniBody dietetikusának tippjei!http://www.life.hu/ez-zsir/20160609-a-bikinibody-dietetikusanak-abonyi-orsinak-hetedik-beszamoloja.htmlAbonyi Orsi táplálkozási szakember, a Katusfood dietetikusa a BikiniBody program két és fél hónapja alatt minden héten hasznos tanácsokkal jelentkezik, hogy ezzel is közelebb kerülhessetek a célhoz, a megérdemelt bikiniformához. Ez Zsír!--A szelfizés segít a fogyásban - Íme a bizonyíték!http://www.life.hu/ez-zsir/20160610-egy-no-azt-allitja-hogy-a-szelfinek-koszonhetoen-dobott-le-57-kilot.htmlEgy év, 365 szelfi - egy amerikai nő szerint a szelfizés miatt sikerült 57 kilótól megszabadulnia. Ha most hitetlenkedve néznéd a monitort, eláruljuk: ez nem átverés! Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.