Eddie Irvine az élet császára: Az egykori Forma 1-es pilóta 51 évesen is csúcsformában van

fotó dögös Eddie Irvine Forma1 edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddie Irvine jelenleg Olaszországban, Portofinóban pihen legújabb barátnője társaságában. Persze lesifotók is készültek a sztárról, aki bátran letagadhatna jó pár évet. 

A sportoló négy szezont vitt végig a Ferrarinál a három évvel ezelőtt súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacher csapattársaként. Az egykori Forma 1-es nagyszerű kondiban van a jelek szerint, ami nem csoda: hetente többször edz, és minden reggel futással indítja a napot. A kora láttán azonban kissé ledöbbentünk, hiszen Eddie Irvine idén tölti be az 51. életévét. Nem semmi!

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Eddie Irvine: "Ezért lett Michaelből hétszeres világbajnok"

A Ferrari egykori versenyzője többször is együtt dolgozhatott a világhírű Forma-1-es pilótával. Szerinte nincs jelenleg olyan ember, aki megközelítené Michael Schumacher tudását.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.