Döbbenet! Kiderült, mitől lehet a legjobban hízni

hízás telefon internet fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy friss kutatás szerint nem mindegy, hogy lefekvés előtt mit is csinálunk pontosan. Ha eddig telefonnal aludtál el, akkor gyorsan változtass! 

Dr. Daniel Siegel cikke szerint az éjszakai telefon-, tablet- és számítógép-használat nagy hatással van ránk, hiszen az erős fények hatására sokkal nehezebben alszunk el. Ezáltal hét óránál kevesebbet alszunk, ami nagyban kihat a szervezetünkre, ugyanis a testünknek nem lesz elég ideje méregteleníteni az idegsejtekben – írja a Business Insider.

Forrás: Dreamstime

Így fáradékonyabbak és kimerültebbek leszünk, ami másnap állandó és kielégíthetetlen éhségérzetet okoz. Tehát ha nem szeretnénk hízni az állandó nassolás miatt, akkor este inkább kapcsoljuk ki a telefont – legalább egy órával a lefekvés előtt.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.