Hatalmas balhé Soma Mamagésa Facebook-oldalán - A túlsúlyt dicsőíti az előadó?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Facebook Soma Mamagésa harc komment túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon félreértették rajongói a sztárt, így hatalmas vita kerekedett Soma egyik posztjából. A követői azon vitatkoztak össze, hogy többen úgy vélik, Mamagésa a túlsúly mellett kampányol. 

Soma a Facebook-oldalán adott hangot véleményének, miszerint nagyon fontos, hogy el tudjuk fogadni magunkat. Ne érezzük úgy, hogy soha nem vagyunk elég jók. A rajongói közül sokan teljesen félreértették a sorait, és nekitámadtak.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Öregszem, és kövér vagyok. Ezt akár én is mondhatnám, de nem én mondom, mivel én elfogadtam magam, és nincs bajom se a korommal, se a külsőmmel. Ez az a mondat, amit elképesztően sokszor hallottam 30-40-es nőktől. Ez most onnan jutott eszembe, mert tegnapelőtt meglátogattam egy 65 éves barátnőmet, aki azt mondta, hogy a 30-40-es éveimben folyton azt mondogattam, hogy »Öregszem, és kövér vagyok«, és csak most látom, hogy milyen csinos és fiatal voltam. És hülye, hogy ezt nem láttam” - írta Soma, majd azt is elmondta, hogy ez nagyon tipikus hiba. Hozzátette, a szépségipar hatalmas üzlet, aminek sokan bedőlnek, de nem szabad.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

Ne dőljetek be az örök fiatalság és a műnők idealizálásának és illúziójának!

Az a sok nyomorult műnő, akinek egy idő után a sok fabrikálás és machinálás után már esélye se lesz arra, hogy kiderítse, hogy ő maga kicsoda,

(szegénykék, együtt érzek velük, borzalmas lesz nekik öregedni...) semmivel nem boldogabb, a párkapcsolatában (már ha van) nem sikeresebb és harmonikusabb, mint a hús-vér, valódi nők. Sőt! Szánalmas élet az, ahol állandóan a külsőségekre kell figyelni, és szinte soha nem lehet az ember »elég jó«.

Pedig elég jók vagyunk. Épp elég jók. Ráadásul mindannyiunkból csak ez az egy van, úgyhogy még csak hasonlítgatni se érdemes”

- írta a Mamagésa, ám rajongói közül sokan elkezdték támadni őt, mert az hitték, a túlsúlyt dicsőíti.

Forrás: Facebook/Soma Mamagésa

„Kedves Soma, igen, fogadjuk el magunkat, és valóban nem a külső számít!!! DE:

kérlek, arról is írj, hogy ma világjárványméretű az elhízás, hogy a zsírszövet milyen káros aktív hormontermelő szerv, és hogy az elhízás milyen népbetegségekről tehet”

- írta egyikük, amit rengeteg hasonló komment követett.

„Ez az, zabáljunk mértéktelenül, már kezünkön a gyűrű, lehet elhízni. mint a disznó”

- írta egy másik hozzászóló, Soma pedig nem győzött magyarázkodni.

„Szó sincs arról, hogy a túlsúlyt dicsőíteném, nyilvánvaló, hogy az elhízás, kóros túlsúly nem csupán nem vonzó, hanem egészségtelen is.

Én arról beszélek, amikor teljesen normális, átlagos, valódi hús-vér nők elrontják az életüket azzal, hogy a világsztárokhoz és agyonretusált, festett, éheztetett modellekhez hasonlítják magukat” - próbálta tisztázni Soma.

Sikertörténet: 31 kilót fogyott, ma már edzőként dolgozik Annahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160601-karadi-anna-31-kilot-fogyott-az-eletmodvaltast-kovetoen-es-most-edzokent-dolgozik.htmlA 25 éves Anna, aki egy kisfiú édesanyja, hormonprobléma miatt 110 kilóra hízott a terhessége végén. A szülés után azonban újra sportolni kezdett, és később a diétát is elkezdte. Ennek köszönhetően 31 kilót adott le, habár nem ez motiválja, hanem a formás, nőiesen sportos testalkat. Anna ma már edzőként dolgozik, és másokat motivál arra, hogy ők is elérhessék ezt a célt. Ez Zsír!OrigoA személyi edzés már nem kiváltság! Ezért érdemes egy profi felügyelete alatt sportolnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160606-kinek-ajanlott-es-miert-jo-a-szemelyi-edzes.htmlKatus Attila, aki immáron két hónapja dolgozik együtt a BikiniBody győztesével, Teodórával, ezúttal arról ír, miért is olyan hatékony a személyi edzővel végzett testmozgás. Hozd ki magadból a maximumot, végezz hatékony, testreszabott edzésprogramot, és élvezd a motiváció erejét! Ez Zsír!--Katus Attila napi tippjei az egészségért – 65.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160609-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-65-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Kiszel Tünde tengermély dekoltázzsal vadított az edzőteremben: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160613-kiszel-tunde-naptardiva-mely-szexi-dekoltazzsal-vaditott-az-edzoteremben.htmlA naptárdíva fogta magát és súlyzókat ragadott, egy trükkös szelfinek köszönhetően pedig szexi kivágott felsőjébe is bekukkanthattunk. Ez Zsír!Fotó: Margitay Klára/Life.huDöbbenet! Kiderült, mitől lehet a legjobban híznihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160613-hizlal-a-sok-internetezes-foleg-lefekves-elott-ne-nyomkodd-annyit-a-telefont-fogyokura.htmlEgy friss kutatás szerint nem mindegy, hogy lefekvés előtt mit is csinálunk pontosan. Ha eddig telefonnal aludtál el, akkor gyorsan változtass! Ez Zsír!Thinkstock80 éves kora után váltott életmódot Aradszky Lászlóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160613-aradszky-laszlo-az-enekes-eletmodvaltasba-kezdett-az-eb-meccseket-szobabiciklizve-nezi.htmlAz énekes tizenöt kilótól szabadult meg az utóbbi időben, mivel nagyon figyel arra, hogy nyolcvanévesen is egészséges maradjon. Ez Zsír!Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.