Elképesztő, mennyit fogyott a valóságshow szépsége - Fotó!

valóságshow hízás Reality
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű brit reality, a The Geordie Shore sztárja pár éve még nem vonzotta annyira a tekinteteket mint most, de minden megváltozott, amikor ledobott 20 kilót. Kritikusai biztosra vették, hogy a lány a jojó effektus áldozata lesz, de Charlotte Crosby keményen rájuk cáfolt.

A valóságshow szépsége, Charlotte Crosby mindenkit sokkolt a hihetetlen átalakulásával. A lány három éve döntött úgy, hogy elege van, itt az idő, hogy megszabaduljon a felesleges kilóktól. Természetesen ő is a kemény edzés és az egészséges táplálkozás felé fordult, azzal a különbséggel, hogy

néha engedélyezte magának a "bűnös" falatokat.

Forrás: Instagram

"Ez az egész arról szól, hogy elfogadod, hogy most akkor kényezteted magad. Megengeded, hogy néha csalj, és egészségtelen falatokhoz nyúlj. Akkor is ettem hamburgert, amikor 20 kilóval több voltam, és bizony mostanság is jóízűen megeszem, csak nem olyan mennyiségben" - mesélte lelkesen Charlotte, és a róla készült előtte-utána fotókat elnézegetve a sajátos diétája

valóban meghozta az eredményt.

Forrás: Instagram

Ez zsír!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.