Íme, a tökéletes fenék, amiért mindenki megőrül a neten

Forrás: Instagram/Liza Parker -
tökéletes kerek fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kemény munkával érte el a 29 éves lány, hogy mindenki által irigyelt hátsója legyen, de hiába van most tökéletesen kerek popsija, a rosszindulatú emberek így is betámadták.

Nem csoda, hogy Liza Parker büszke a hátsójára, amit ráadásul nem is plasztikai műtétek sorozatával ért el. Egy éve már, hogy követi Kayla Itsines tippjeit, aki a tökéletes bikinialak eléréséhez nyújt mindenkinek útmutatást.

Forrás: Instagram/Liza Parker

A képek tanulsága szerint, tanácsai hatásosak, hiszen Lizának olyan formás feneket varázsoltak a tippek, amilyenről álmodni sem mert. A nagy átalakulásról előtte-utána fotót is közzétett, de nagyon elszomorították az emberek reakciói.

Forrás: Instagram/Liza Parker

Sokan azzal vádolják, hogy photoshop, vagy éppen plasztikai műtét áll a kerek hátsó hátterében, nem pedig az edzés. “Nem kellene, hogy zavarjanak ezek a hozzászólások, de zavarnak. Teljesen hazugság, amikkel vádolnak. Nagyon rosszul esnek” - mondta Liza, aki hozzátette, folyamatosan dokumentálta átalakulását, így nem is érti, hogyan vádolhatják ilyesmivel - írja a Daily Mail.

Előítéletek és tévhitek hálójában: a zsírok és olajok szerepe az étkezésbenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160608-zsirok-es-olajok-szerepe-a-kiegyensulyozott-taplalkozasban.htmlElőítéletek és fenntartások? Információhiány vagy épp túl sok információ a zsírokkal és olajakkal kapcsolatban? Miért legyünk tisztában ezekkel? A zsírok elengedhetetlen részét képezik a kiegyensúlyozott táplálkozásnak, ugyanakkor sokak által az elhízás és több betegség okozójának egyikeként számon tartottak. Ez Zsír!--Megálltál a fogyásban? Avagy amikor igazán fontossá válik a kitartáshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160616-amikor-igazan-fontossa-valik-a-kitartas.htmlLassan végéhez ér a BikiniBody program, bizony, már a nyolcadik hét beszámolóját írom nektek. Hihetetlen, milyen hamar ment el ez a két hónap… számomra. Nem úgy Teodóra szerint, aki már ennyi ideje igyekszik azt a rengeteg instrukciót betartani, amit Attila az edzés, jómagam pedig a táplálkozás szempontjából írunk elő, hétről hétre módosítva, finomítva azokon. Ez Zsír!OrigoHosszú Katinka teste egyszerűen tökéleteshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160616-hosszu-katinka-uszono-egyreszes-furdoruhaban.htmlNincs abban semmi meglepő, hogy az Iron Lady abszolút csúcsformában van, mégis, minden újabb fotóra rácsodálkozunk: vajon honnan ez a hihetetlen kitartás? Ez Zsír!OrigoCsobot Adél 10 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160617-csobot-adel-10-kilot-fogyott.htmlIgaz, nem most, a szülés után, hanem az elmúlt 4 évben, a várandósságáig apránként. Ez Zsír!-- Galambos Lajcsi fogyasztja Cseke Katinkáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160617--galambos-lajcsi-fogyasztja-cseke-katinkat.htmlA mulatószenész tanácsait követve újabb közel 5 kilót dobott le Cseke Katinka. A Jóban Rosszan sztárja a Hal a tortán forgatásán faggatta ki Lajcsit. Ez Zsír!Fotó: Rostás Bianka/Life.huKatus Attila bekeményít: Nincs kegyelem Teodórának!http://www.life.hu/ez-zsir/20160616-katus-attila-hatodik-beszamoloja-teodora-edzesterverol.htmlÚjabb héten vagyunk túl, ami a Life.hu és Katus Attila közös BikiniBody programját illeti. Kíváncsi vagy, hogy halad a közös munka Teodórával, a BikiniBody győztesével? Olvasd el Attila heti beszámolóját! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.