Elképesztő átalakulás: 60 kilót fogyott egy év alatt

Forrás: Instagram/hairstargetsfit -
fogyás szelfi életmód trauma átalakulás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédia után fojtotta evésbe bánatát Justine McCabe. Férje öngyilkossága miatt folyamatosan evett, de 140 kilósan elhatározta, hogy ez így nem mehet tovább.

Lelki problémáit az evésen keresztül próbálta csillapítani Justine McCabe, ami oda vezetett, hogy 140 kilósra hízott. A 31 éves nő úgy döntött, komoly életmódváltásba kezd, ami nemcsak a testének, de a lelkének is jót tett.

Forrás: Instagram/hairstargetsfit

Rendszeresen járt edzésre, és természetesen a táplálkozási szokásain is drasztikusan változtatott. Ám a legnagyobb motivációt számára a szelfik jelentették. Folyamatosan dokumentálta testének változását. “A szelfik hatalmas bátorítást adtak. Amikor nem volt kedvem edzőterembe menni, átnéztem őket, és rájöttem, miért csinálok mindent” - mondta Greatist magazinnak Justine McCabe, aki egy videót is összeállított arról, milyen változáson ment keresztül a teste az elmúlt egy évben. Összesen 60 kilót fogyott az elhatározásának köszönhetően.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.