A duci nő már most 220 kilós, de célja, hogy ő legyen a világ leghusisabb nője

Forrás: NORTHFOTO/Ruaridh Connellan / Barcroft Media/Ruaridh Connellan/Barcroftimages -
duci csípő duci modell evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bobbi-Jo Westley több, mint 220 kiló, már a mozgás is nehezésre esik, de ez sem állíthatja meg abban, hogy ő legyen a világ legszélesebb csípőjének tulajdonosa. Továbbra is eszik, és az sem érdekli, hogy ezzel veszélybe sodorja az egészségét.

A Pennsylvániában élő 43 éves plus-size modellt, Bobbi-Jo Westley-t imádják az internetezők. Állítólag Bobbi-Jo lábai azok, melyek igazán mély nyomot hagytak az emberekben, ez pedig nem is csoda:

hiszen egyenként 63 kilósak.

Forrás: NORTHFOTO/Ruaridh Connellan / Barcroft Media/Ruaridh Connellan/Barcroftimages

A nő most a csípőjére is fel akarja hívni a figyelmet, és egy kis marketing gyanánt eltervezte, hogy ő lesz a világ legszélesebb csípőjének boldog tulaja. Persze tisztában van azzal, ha így folytatja, akkor csúnya véget érhet a történet, de

ez a legkevésbé sem érdekli.

Forrás: NORTHFOTO/Ruaridh Connellan / Barcroft Media/Ruaridh Connellan/Barcroftimages

Egyébként a világ legkövérebb nője Charity Pierce egy 40 éves anyuka és az Iowa államban lévő Cedar Rapids-ben él. Mikor elérte a 353 kilót már könyörgött az orvosainak, hogy életmentő műtétet hajtsanak rajta végre.

Ezzel a 3 trükkel felveheted a harcot a narancsbőr ellen!http://www.life.hu/ez-zsir/20160624-5-tipp-hogy-orokre-eluzd-a-narancsbort.htmlKevés olyan szerencsés nő létezik, aki ne küzdene a narancsbőrrel. Ez a téma nyáron még aktuálisabb, mint az év bármely időszakában, így nem árt kicsit foglalkozni vele. Ez Zsír!--Az édes falatok és a kőkemény izmok igenis megférnek egymással - A fitneszlady elárulja hogyan!http://www.life.hu/ez-zsir/20160621--a-fitnesz-lady-izmokat-epit-mikozben-fankokkal-tomi-magat-elarulta-a-titkat.htmlA 28 éves Laura Baker nem egy átlagos életmódblog édesanyja: edz és egyetlen édes falatot sem tagad meg magától. Ezért sem meglepő, hogy közel 10 ezren követik, egyszer nyálcsorgatva, máskor pedig kőkeményen izzadva. Ez Zsír!OrigoMinél idősebb, annál szexibb a 43 éves Sofia Vergara http://www.life.hu/ez-zsir/20160620--a-43-eves-sofia-vergara-megmutatta-tokeletes-alakjat.htmlImádja az édességet, de utál tornázni. Sajnos mivel muszáj, saját állítása szerint is mindent megtesz azért, hogy fitt maradjon és az egész világot ámulatba ejtse a tökéletes alakjával. Sikerült neki. Ő Sofia Vergara, 43 éves, és jobban néz ki, mint valaha. Ez Zsír!--Pórul jár az Instagram, ha megaláz egy husis lányt - Durva bosszút állt!http://www.life.hu/ez-zsir/20160609-porul-jart-az-instagram-amikor-megalazott-egy-husis-lanyt-aarti-olivia-dubeyt.htmlCsak egy átlagos, bikinis fotónak indult: három barátnő boldogan mosolyog. Mint a legtöbb lány, történetünk főszereplője is kirakta az Instagramra, ám a fotót másnap eltávolították az oldal szabályzatára hivatkozva. Mert ez esetben három molett lányról volt szó. Ez Zsír!OrigoA férfi 2 év alatt 100 kilótól szabadult meg, de nem csak életmódot, nemet is váltott http://www.life.hu/ez-zsir/20160520-a-ferfi-2-ev-alatt-100-kilotol-szabadult-meg-de-nem-csak-eletmodot-nemet-is-valtott.htmlA 24 éves Chay Guillory története egyáltalán nem szokványos. Nem csupán 100 kilót adott le két év leforgása alatt, hanem végre felmeri vállalni a transzexualitását is. Ez Zsír!OrigoKözel 180 kilót nyom a világ leghusisabb élő Barbie-jahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160427-180-kilot-nyom-barbie-azaz-a-kaliforniaban-elo-ash-phillips.htmlA Californiában élő 27 éves Ash Phillips a 180 kilós testsúlyával minden bizonnyal elviheti a legducibb Barbie babáknak járó kitüntetést. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.