Elképesztő! Cseke Katinka több mint 17 kilótól szabadult meg

TV2 fogyás súlyfelesleg Harc a pocak ellen Nyár Lagzi Lajcsi Cseke Katinka strandszezon fogyókúra bikinialak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban sztárja is küzd egy ideje súlyfeleslegével, de most sikerült ledobnia jó néhány kilót. A fogyásban nem más segített neki, mint Lagzi Lajcsi.

Gőzerővel készül a nyárra Cseke Katinka, és mint minden nő ő is a súlyfeleslegének lefaragásával indított. A TV2 sztárja igazán eredményesen vette fel a harcot a kilókkal, és sikerült is már megszabadulnia 17 kilótól.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

“Összesen tizenhét-tizennyolc kilót fogytam, és élvezem a változást. Biztos látszik is, mert mindenki megjegyzi, hogy mennyivel vékonyabb vagyok. A főiskolai évek alatt ötvenhat kiló körül voltam, és ezt kevesen hiszik el, de nekem valójában az az igazi testalkatom. Pajzsmirigy-alulműködés miatt jöttek fel rám a kilók, de most bízom magamban és érzem, hogy végig tudom csinálni. Ha a mérlegen azt látnám, hogy hetessel kezdődik a kilóim száma, már nagyon elégedett lennék” - mondta Katinka a Blikknek.

Felnőtt férfiak kezdenek ki Cseke Katinka 14 éves kislányával

A nyolcadikos Panna bár még nagyon fiatal, úgy néz ki, mint egy huszonéves. A férfiakat is megtéveszti a lány kinézete, így előfordul, hogy 30 éves férfiak is ráhajtanak. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Bata Szilvia világbajnok fitneszmodell: "Alázat, felkészültség és akaraterő nélkül nem megy"http://www.life.hu/ez-zsir/20160628-bata-szilvia-fitneszmodell-beszelt-a-versenyzesrol-es-eletmodjarol.htmlA 23 éves Bata Szilvia fiatal kora ellenére rengeteg eredményt tud már felmutatni. Nem is csoda, hiszen alázat, felkészültség és akaraterő jellemzi Szilvi hozzáállását, ráadásul rengetegen támogatják, többek között a párja is, hogy a legjobbat hozhassa ki magából. Ez Zsír!OrigoFelér egy brutális kínzással! Ez történik a testeddel, ha nem iszol elég vizethttp://www.life.hu/ez-zsir/20160627-feler-egy-brutalis-kinzassal-ez-tortenik-a-testeddel-ha-nem-iszol-eleg-vizet.htmlAz emberi szervezet 70%-át víz teszi ki: ez felel az anyagcseréért és vérkeringésért, a méregtelenítésért és testünk hőszabályozásáért. De a szép bőrnek is elengedhetetlen feltétele testünk belső hidratálása, ráadásul az esetek túlnyomó többségében a fáradtságot és a fejfájást éppen a dehidratáltság okozza. Ez Zsír!OrigoDöbbenet! Így néz ki egy 50 éves nő teste: Fotók!http://www.life.hu/ez-zsir/20160628-dobbenten-bamuljak-az-emberek-az-50-eves-anyuka-ye-wen-feszes-testet.htmlSenki nem hisz a szemének, amikor megpillantja az 50 éves Ye Wen fotóit, ugyanis a kínai nő olyan bombaformában van, akár egy 20 éves. Ez Zsír!--Így még nem láthattad Tóth Verát! Elképesztő formában vanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160628-toth-vera-lefogyott-elkepeszto-formaban-van-az-enekesno.htmlAz énekesnő már bátran belevetheti magát a nyárba, hiszen rengeteget fogyott! Nagyon régóta küzd feleslegével, de úgy tűnik, sikerült hatásosan felvennie a harcot a kilókkal. Ez Zsír!OrigoElképesztő sikerrel zárult BikiniBody programunk! Ennyit változott Teodóra 10 hét alatt!http://www.life.hu/ez-zsir/20160627-katus-attila-utolso-beszamoloja-a-bikinibody-programrol-es-teodora-atalakulasarol.htmlElérkeztünk a 10 hetes BikiniBody programunk végéhez, amelynek kitűzött célja az volt, hogy 2 hónap alatt Teodóra példáján keresztül mutassuk be az olvasóknak, hogy szakemberek segítségével hogyan tudjuk az egészségi és fittségi állapotunkat növelni és ezzel együtt alakunkat és gondolkodásmódunkat formálni. Olvasd el Katus Attila utolsó beszámolóját! Ez Zsír!OrigoÁtalakult Muri Enikő! Rengeteget fogyott az énekesnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160627-muri-eniko-a-budapesti-operettszinhaz-szinesznoje-nagyon-sokat-fogyott.htmlSosem panaszkodhatott alakjára Muri Enikő, hiszen nem volt rajta felesleg, ám most sokkal vékonyabb a sztár, mint valaha. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.