Észbontóan szexi a 6 gyerekes anyuka, Rosie Luik

2016.06.29. 15:47

Rosie Luikról senki sem mondaná meg, hogy 6 gyerek édesanyja. A szőke lány tinédszereket meghazudtoló kockás hassal rendelkezik.

Rosie Luik 25 éves volt, amikor legjobb barátnője megkérte őt, szüljön neki gyereket, mert ő nem tud teherbe esni. A lány eleget téve a kérésnek, ikreknek adott életet, majd ezután még háromszor esett teherbe, de ezúttal saját gyerekeivel 

Forrás: Instagram/Rosie Luik

Az utolsó alkalommal komplikációk léptek fel a szülésnél,

a fiatal anyuka majdnem meghalt. Miután Rosie szerencsésen felépült, eldöntötte, modell akar lenni és ezért mindent meg is tett. A célját olyannyira elérte, hogy Britney Spears fürdőruha kollekciójának mára ő az arca. Nem is csoda, hiszen a 30 éves modell tökéletes testét látván senki sem mondaná meg, hogy 6 kisgyereket hozott már a világra.

Forrás: Instagram/Rosie Luik

 

Kapcsolódó cikkek
A hónap témája - Müller Péter: "A jelenlegi fenyegető világválság egy több ezer esztendős, és ma már veszedelmes férfi világuralom csődje"

Müller Péter postaládájában számos levél landol nap mint nap, és most már a közösségi oldalakon is tömegével érkeznek hozzá a különböző kommentek legnépszerűbb írásaival kapcsolatban. A Life.hu éppen ezért új sorozatot indít: mostantól havonta olvashatók lesznek Müller Péter legmélyebb gondolatai a legmegosztóbb témákban. 

rosie luikikrekfogyásanyukagyerekekszexi