Olcsó és egyszerű - Nem futja méregdrága edzésekre? Íme, a megoldás

Forrás: Thinkstock -
gyaloglás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A séta egy olyan egyszerű és olcsó testmozgás, amely bizonyítottan kedvező hatást gyakorol a csontokra, az izmokra és az ízületekre.

"Néha az a legnehezebb része a gyaloglásnak, hogy nekivágjunk" – nyilatkozta az Amerikai Ortopéd Sebészek Társaságának sajtótájékoztatóján a társaság szóvivője, Dr. Carolyn Hettrich. "A gyalogláshoz minimális felkészülésre van szükség, mégis jelentős előnyökkel jár. Úgy lehet kialakítani a rutint, hogy heti öt napban legalább 30 perc sétát iktatunk be az életünkbe".

Forrás: Thinkstock

Hettrich ezen kívül a következő tanácsokat fogalmazta meg a gyalogláshoz:

Elképesztően vékonyka Szabó Zsófi - Emlékszel még rá, hogy festett néhány éve? http://www.life.hu/ez-zsir/20160626-szabo-zsofi-nagyon-vekony.htmlSzabó Zsófi alakjára már többször is rácsodálkoztunk. No, nem azért, mintha ne nézne ki vadítóan a szép műsorvezető, inkább azért mert amikor annak idején feltűnt a Jóban Rosszban sorozatban, nőiesen gömbölyű alakjával hívta fel magára a figyelmet. Ez Zsír!OrigoErre is jó a testmozgás - Nem is hitted volna!http://www.life.hu/ez-zsir/20160626-az-edzes-segit-az-uj-ismeretek-rogziteseben.html A legújabb kutatás szerint ha új információk tanulása után testmozgást végzünk, az segíti a tanultak rögzülését. Ehhez azonban egy meghatározott időkereten belül kell végezni az edzést.Ez Zsír!--Elképesztően jól néz ki Király Linda - Gyönyörűbb mint valahahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160625-elkepesztoen-lefogyott-kiraly-linda.htmlKirály Linda azok közé a hírességek közé tartozik, akiknek néhány pluszkiló is jól áll. Az énekesnő ennek ellenére folyamatosan tesz azért, hogy vékonyabb legyen, és úgy tűnik bombaformában van. Ilyen egy igazi, dögös, hús-vér csaj. Ez Zsír!OrigoEgy szuper étrend, amellyel sikerül megtartani a formádathttp://www.life.hu/ez-zsir/20160618-egy-szuper-etrend-amellyel-sikerul-megtartani-a-formadat.htmlHa az étrendünkben helyet kapnak az egészséges zsírok, mint pl. az olívaolaj és a magok, az nem jár azzal, hogy hízni kezdünk – derül ki egy friss kutatásból. Ez Zsír!Thinkstock Galambos Lajcsi fogyasztja Cseke Katinkáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160617--galambos-lajcsi-fogyasztja-cseke-katinkat.htmlA mulatószenész tanácsait követve újabb közel 5 kilót dobott le Cseke Katinka. A Jóban Rosszan sztárja a Hal a tortán forgatásán faggatta ki Lajcsit. Ez Zsír!Fotó: Rostás Bianka/Life.huSchobert Norbi: "A szép kórterem nem kovácsolja össze a népet"http://www.life.hu/ez-zsir/20160618-schobert-norbi-a-magyar-osztrak-meccs-alatt-megszerette-a-futballt.html"Egész életemben utáltam a focit, sosem néztem, mindig untam" - felütéssel tett közzé egy videót Norbi a szombati Magyarország–Izland Eb-mérkőzés előtt. A fitneszguruban azonban - saját bevallása szerint - a magyar–osztrák meccs második félideje alatt "elpattant valami", és megértette, az elmúlt 8 évben miért lett a foci ennyire felkarolva, és miért épültek stadionok. Posztja enyhén szólva is megosztja követőit. Ez Zsír!Fotó: Marton Szilvia - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.