Bikinit húzott a 90 éves nagyi! Csak ámulunk az alakján

Forrás: Facebook/Lady Watego Byron Bay/Ballina -
kor Ausztrália test bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagymama egymaga bizonyítja, hogy nem számít hány éves is vagy! 90 évesen takargatás helyett bikinit húzott, és mindenkit ámulatba ejtett.

Hajóútra készült családjával a 90 éves Irene Kearney, aki egy korához illő, minden testrészt takaró fürdőruhát szeretett volna kiválasztani. Azonban az idősek otthona dolgozói, és a családja meggyőzte őt, hogy egy kissé merészebb darabot öltsön magára.

Forrás: Facebook/Lady Watego Byron Bay/Ballina

Az ausztrál nagyi így bikinit húzott, és a fotó bizonyítja, hogy nagyon is jól tette. A fürdőruhabolt osztotta meg Facebook-oldalán a 90 éves néni fényképét, a kommentelők pedig szó szerint elájultak. A legtöbben azt jegyezték meg, hogy ők is így akarnak kinézni 90 éves korukban. Irene akaratán kívül lett a nők új hőse, és egy nagyon fontos leckére tanít, mégpedig arra, hogy mit is jelent valójában az önelfogadás és a szépség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.