"Lassan, de biztosan haladok előre” - Szabó Ricsi látványosan lefogyott

Szabó Richárd fogyás életmódváltás fogyókúra X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kőkemény életmódváltásba kezdett az X-Faktor ötödik évadának sztárja. Szabó Ricsi több kilótól is megszabadult az elmúlt hónapokban.

„Lassan, de biztosan haladok előre” – írja facebook oldalán a tanárból lett énekes. A montázson egy régi és egy új képet tett egymás mellé, és bizony szemmel látható rajta a változás. Ricsiaz egyik belvárosi teremben edz, Németh Dorottya, kétszeres fitneszvilágbajnok vezetésével. Rendszeresen megmutatja rajongóinak, hogy halad a testmozgással.

Forrás: Facebook/Szabó Richárd

Februárban már büszkén mutatta meg eredményét, akkori kiírása szerint közeledett a harminc kiló mínuszhoz: „Keresgettem a szekrényben és megtaláltam az öltönynadrágom. Egy éve még belementem most már meg se áll rajtam. Közeledünk a -30 kilóhoz ;) Köszönöm MyBody! Köszönöm Ádám! Köszönöm Dóri!

Ne adjátok fel az álmaitokat! Megéri küzdeni!”

Forrás: Facebook/Szabó Richárd

Egy másik X-Faktoros énekes, Benji húsz kilót adott le mindössze három hónap alatt. A 18 éves fiatal tehetség rosszul érezte magát a bőrében, depressziós is lett túlsúlya miatt, ezért szánta el magát a változtatás mellett.

Forrás: Facebook/benji
Észbontóan szexi a 6 gyerekes anyuka, Rosie Luikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160629-rosie-luik-6-gyerek-utan-is-nagyon-szexi.htmlRosie Luikról senki sem mondaná meg, hogy 6 gyerek édesanyja. A szőke lány tinédszereket meghazudtoló kockás hassal rendelkezik. Ez Zsír!OrigoKatus Attila bekeményít: Nincs kegyelem Teodórának!http://www.life.hu/ez-zsir/20160616-katus-attila-hatodik-beszamoloja-teodora-edzesterverol.htmlÚjabb héten vagyunk túl, ami a Life.hu és Katus Attila közös BikiniBody programját illeti. Kíváncsi vagy, hogy halad a közös munka Teodórával, a BikiniBody győztesével? Olvasd el Attila heti beszámolóját! Ez Zsír!--Elképesztő változás – Ezt teszi napi ötven guggoláshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160330-elkepeszto-valtozas-ezt-teszi-napi-otven-guggolas-a-kihivas-eve-marcius-havi-kihivasa.htmlAmikor elkezdtem a kihívások évének március havi megmérettetését, azt hittem, sosem lesz vége ennek a hónapnak. Napi ötven guggolás – ez menni fog, gondoltam első nap. Aztán jött a fekete leves: a sajgó, kattogó, ropogó térdízületek és az izomláz. De a kitartásomnak hála, a hónap végére elért eredmény a legmerészebb elvárásaimat is felülmúlta. Ez Zsír!OrigoPirner Alma bugyiban pózol - mindössze két hete szülthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151107-pirner-alma-rudtancvilagbajnok-bugyiban-pozol-mindossze-ket-hete-szult.htmlBugyiban pózol Pirner Alma rúdtáncvilágbajnok... Két héttel a szülés után is kirobbanó formában van. Ez Zsír!OrigoDér Heni dögös teste juttatja csúcsra Kucsera Gábort?http://www.life.hu/ez-zsir/20160603-der-heni-dogos-teste-juttatja-csucsra-kucsera-gabort-a-nagy-duett-dontojeben.htmlDér Heni jobban néz ki, mint valaha. A sok sport és az egészséges életmód bizony meghozza a gyümölcsét, fő a kitartás! Sokan azonban azt állítják, hogy Heni nem rest szexi testét akár a győzelemért is beveni, már ami a Nagy Duett című szórakoztató műsort illeti. Ez Zsír!OrigoA fiataloknak kevesebbet kell enniük és többet mozogniuk ugyanazért a súlyérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150926-a-fiataloknak-kevesebbet-kell-enniuk-es-tobbet-mozogniuk-ugyanazert-a-sulyert-derul-ki-egy-friss.html2008-ban ugyanakkora kalóriabevitel 10 százalékkal nagyobb testsúllyal járt a tinédzsereknél, mint 1971-ben. 2006-ban pedig ugyanannyi mozgás 5 százalékkal több testzsírt jelentett az 1988-as értékhez képest – derül ki egy friss kutatásból.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.