Senki ne csinálja utána! Íme Kim Kardashian őrült diétája

Kim Kardashian diéta fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebnő 54 kilóra akar fogyni, ennek érdekében pedig mindent bevet, amit csak lehet. 

Kim decemberben adott életet második gyermekének, de már szuper formában van. Ám szerinte még közel sem érte el az 54 kilós célt, ezért szigorított az Atkins-diétáján. Hogy miket eszik a celebkirálynő? A Snapchaten folyamatosan dokumentálja!

Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP

Kanye West nejereggelente szénhidrátot eszik gyümölcsökkel, ez ugyanis szuperjól beindítja az anyagcserét. A héten például egyik nap zabkását és omlettet evett eperrel, málnával, áfonyával, másnap pedig fehérjéből készült omlettet választott zöldségekkel, feta sajttal, és egy szelet pulykamellszalonnával.

Kim napi 20 gramm szénhidrátot engedélyez magának, emellett napi kétszer edz: egy óra kardió és egy óra Pilates van a napirendjében. Vacsorára is igyekszik könnyű ételeket választani: nagy kedvence a grillezett lazac zöldspárgával.

A diétának meg is van az eredménye: Kim az elmúlt 2 hétben állítólag 3 kilótól szabadult meg.

Pre photo shoot fittings

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által közzétett fénykép,

Nem foci, mégis focilabdával játsszák: 3+1 focialternatívahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160707-nem-foci-megis-focilabdaval-jatsszak-focialternativak.htmlA csodás Eb-szereplésünk után még mindig focilázban ég az egész ország. Most még azok is imádják a focit, akik egyébként nem igazán követik a magyar sportot. Régi és új focirajongóknak kedvezünk most különböző alternatívákkal. Nem foci, mégis focilabdával játsszák, mi az? Ez Zsír!--Adriana Lima falatnyi farmersortban jógázikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160707-adriana-lima-falatnyi-farmersortban-jogazik.htmlA szupermodell aligsminkben és egy elég szexi szerelésben mutatta be jógatudását. Ez Zsír!OrigoTücskök, férgek, giliszták, lárvák – a legjobb ételek diétázóknakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160704-a-rovarok-a-jovo-etelei-es-meg-a-fogyokuraban-is-segitenek.htmlÉhes vagy? Mit szólnál egy kis fűszeres szöcskéhez némi kukacmártással? A legtöbb nyugati embernek egy ilyen fogás gondolatától is felfordul a gyomra, pedig a rovarfogyasztás a világ számos pontján bevett gyakorlatnak számít, főként kiváló tápértéküknek köszönhetően. Ez Zsír!--Wow! 14 kilót fogyott Mel Bhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160704-sokat-fogyott-a-spice-girls-enekesnoje-mel-b.htmlAz egykori Spice Girl teste elképesztő átalakuláson ment keresztül az utóbbi hónapokban. Ez Zsír!--Vízparton hűsölsz? Használd ki a víz erejét a jógában is!http://www.life.hu/ez-zsir/20160701-hasznald-ki-a-viz-erejet-a-jogaban.htmlA bolygónk és a testünk is körülbelül 70%-ban víz. A víz a természetben és a testünkben is lehet nyugodt és tükörsima, tud finoman fodrozódni, lágyan áramlani, hullámozni, elemi erővel mozogni, és vízesésként zuhogni. Lehet finom vízpermet vagy pára, lehet áradó folyó. Néha engedni kell folyni a maga útján, de ha mederbe tereled, irányítottan lehet használni a vízben rejlő szelíd, de hatalmas erőt. A nyári időszak tüzét jól ellensúlyozhatja a víz hűsítő lágysága. Ez Zsír!--Sokkoló! Johnny Depp durván lefogyott az utóbbi hetekben http://www.life.hu/ez-zsir/20160704-johnny-depp-mar-nem-onmaga-durvan-lefogyott-a-vilagsztar-foto.htmlBár a sztár keményen végigbulizta az elmúlt hónapokat, mégsem sikerült eltitkolnia, hogy mennyire megviselték őt a történtek. A jelek szerint rengeteget fogyott és egyáltalán nem boldog. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.