Bombázókat megszégyenítő alakja van Tatár Csillának!

alak fogyás Tatár Csilla szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Húsz kilót szedett fel Tatár Csilla a várandóssága alatt, de csupán néhány hónapra volt szüksége ahhoz, hogy visszanyerje szülés előtti alakját. Megküzdött érte, de ma már büszke lehet idomaira!

Tatár Csilla húsz kilót szedett fel a várandóssága alatt, ez azonban már a múlté. Meg kellett küzdenie érte keményen, de mára sikerült visszanyernie a szülés előtti alakját. Csilla tavaly novemberben adott életet kisfiának, és most már ismét bombaformában van.

Fotó: Hirling Bálint/Origo

"Onnantól kezdve, hogy Milán átaludta az éjszakákat, és már volt rá energiám, elkezdtem kocogni. Ez három-négy hónappal ezelőtt kezdődött. Aztán lett egy személyi edzőm, aki segített nekem. Milánnal együtt jártam, ő volt az edzőpartenerem, az ő súlyával dolgoztunk" - mondta Csilla a Hot! magazinnak. A műsorvezető férjével együtt családi futáson gondolkodik, ám párja egyelőre még sokkal jobban bírja az iramot.

Kovács György 48 évesen készül megmérettetni izmaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160708-kovacs-gyorgy-testepito-negyvennyolc-evesen-keszul-megmerettetni-izmait.htmlA testépítő számtalan díjat bezsebelt már pályafutása során, ám ő úgy gondolja, a kor nem számít, és úgy döntött, tavasszal indul a világversenyen. Ez Zsír!Fotó: Adrián Zoltán - OrigoAz izom kiütötte a zsírt: 3 hónap alatt Adoniszt varázsolt magából az átlagos férfihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160713-hihetetlen-de-3-honap-alatt-adoniszt-varazsolt-magabol-az-atlagos-ferfi.htmlTörténetünk főszereplője, Patrick Mango, aki egy figyelmeztetésnek köszönhetően megváltoztatta az addigi egészségtelen életmódját. Sőt, 12 hét alatt elérte álmai alakját is! Ez Zsír!OrigoFrancesco Totti ledobta a textilt- Szardínián nyaral a focista http://www.life.hu/ez-zsir/20160713-francesco-totti-ledobta-a-textilt-szardinian-nyaral-a-focista-a-baratnojevel.htmlFrancesco Totti is nekivetkőzött az idei nyárnak. Az AS Roma labdarúgócsapatának kapitánya barátnőjével nyaral Szardínián, ahol megmutatta a világnak, milyen egy nyugdíjkorhatárhoz közeledő focista teste. Ez Zsír!--3+1 applikáció, hogy egészségesen étkezzhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160712-applikaciok-az-egeszseges-etkezesert.htmlSokszor még abban is nehéz eligazodni, hogy melyik étel egészséges, és melyik nem, miben mennyi az adalékanyag, és mennyi kalóriát tartalmaz. De a legújabb applikációk már ebben is segítenek! Ez Zsír!OrigoElképesztő: 157 kilótól szabadult meg a nő, miután esküvőjén kórházba kerülthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160713-157-kilotol-szabadult-meg-az-ausztral-no-virginia-weiss-miutan-eskuvojen-korhazba-kerult.htmlTöbb mint 270 kilót nyomott az ausztrál Virginia Weiss, amikor hozzáment vőlegényéhez. Az esküvő azonban nem volt felhőtlen, ugyanis a menyasszony elájult és kórházba kellett szállítani. Ezután döntött úgy, hogy változtatnia kell. Ez Zsír!--Irigyebbek már nem is lehetnénk Kate Hudsonre - álomszép fotón a világsztárhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160713-kate-hudson-szineszno-goldie-hawn-lanya-szuper-kepet-mutatott.htmlJópár okot fel tudunk sorolni, amiért szörnyen irigyeljük Kate Hudson színésznőt, ám most újabb dolgokkal gyarapodott a lista. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.