Rubint Réka felforrósította a hangulatot- szexi fotó a fitneszladyről

Forrás: Origo -
medence napozás Rubint Réka szexi fitnesz bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tökéletes testű fitneszedző következő táborának helyszínét tesztelte, ahonnan szexi fotóval lepte meg rajongóit.

Réka két napos tesztpihenésre utazott kollégájával és kisfiával, Zalánnal. Úgy tűnik, a hotel pazar medencéje és a festői táj egy kis fürdőzésre és pózolásra ihlette a fitneszladyt, aki jó szokásához híven meg is örökíttette a pillanatot. A kép garantáltan egy kis forróságot visz a hűvös csütörtök délelőttünkbe.

Forrás: Origo

„Két napot töltöttünk itt, egyeztettünk a tábor részleteiről, így tapasztalatból mondhatom, hogy megtaláltuk a tökéletes hotelt! A személyzet kedves, segítőkész, vidám! A medencék gyönyörűek, a tenger meleg, a homokos part makulátlanul tiszta" – írta a kép mellé Réka.

Sarka Kata vagy Vajna Timi csavar jobban? Döntsd el!http://www.life.hu/sztarok/20160712-sarka-kata-vajna-timi-som-balogh-edina-dukai-regina-szekeres-nora-varga-izabella-szavazz-ki-a.htmlEljött a választás ideje! Te melyik ismert hölgy tökéletes alakjával lennél elégedett? TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSzavazz! Ki a legszexibb testű magyar sztár?http://www.life.hu/sztarok/20160711-istenes-bence-jozan-laszlo-hot-men-dance-tagjai-apati-bence-vagy-sugar-berci-a-legszexibb-jogas.htmlEljött a választás ideje. Te melyik magyar sztárpasi testével csavarodnál össze egy jógaórán? TV + Sztárok--Sztárcsemeték, akik gyönyörű tinivé cseperedtekhttp://www.life.hu/sztarok/20160708-liptai-claudia-musorvezeto-szandi-enekesno-rubint-reka-fitnesz-edzo-es-kiszel-tunde-lanya-gyonyoru.htmlA sztármamák, Liptai Claudia, Rubint Réka, Kiszel Tünde, Szandi joggal lehetnek büszkék lányukra, és bizony igaz a mondás: „nem esik messze az alma a fájáról”. TV + SztárokOrigoSzabó Kimmel Tamás: „Októberben veszek levegőt legközelebb"http://www.life.hu/sztarok/20160707-szabo-kimmel-tamas-szinesznek-nem-sok-ideje-jut-pihenesre-a-nyaron-es-oktoberig-folyamatosan.htmlA színész előtt sűrű nyári hónapok állnak, így nem sok ideje jut majd pihenni. A Life.hu-nak terveiről és a rá váró munkákról mesélt. TV + Sztárok--Kiderült, kik a Magyarország szépe döntősei!http://www.life.hu/sztarok/20160707-kiderult-kik-a-magyarorszag-szepe-dontosei-a-lanyok-furdoruhas-versenyen-vettek-reszt-es.htmlSzerdán eseménydús napjuk volt a szépségkirálynő-jelölteknek, hiszen többféle megmérettetésen kellett bizonyítaniuk rátermettségüket. TV + Sztárok--Dukai Babett: „Csak a nevünk azonos Reginával"http://www.life.hu/sztarok/20160630-dukai-babett-a-magyarorszag-szepe-indulojanak-neve-a-kabalaja.htmlA Magyarország szépe verseny egyik szépségkirálynő jelöltjének nevére azonnal felfigyeltünk, hiszen a modellszakmában már van egy Dukai, aki sokra vitte. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.