Senki nem fut olyan szexisen, mint Tücsi

Forrás: Instagram/Tücsi -
Tücsi futás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most már tudjuk, mitől ilyen szuper a műsorvezető alakja!

Tücsi a minap megmutatta, ő melyik sportra szavaz. A csinos műsorvezető a képmegosztó oldalára töltött fel egy képet, melyen egy kukoricamezőnél fut, és hozzáfűzte, újra a legkedveltebb edzéstválasztja ahhoz, hogy formába lendüljön. A kommentelők persze rögtön lelkendezni kezdtek, milyen jó lenne a lánnyal összefutni futás közben...

Forrás: Instagram/Tücsi

Azt meg kell hagyni, Tücsin egy gramm felesleg sincs, de a futás nem csak azért fontos, hogy jó karban legyünk: erősíti a szivet, az érrendszert, serkentei az anyagcserét, ráadásul az állóképességet is javítja.

Alig várjuk, hogy még több képet lássunk a műsorvezető edzéséről, addig is itt megnézheted, hogyan festett a gyönyörű lány sok-sok évvel ezelőtt.

Life.hu tipp

Kíváncsi vagy arra, mi történik a testeddel már 1 hónap futás utás? Nemrég itt meg is osztottuk veletek a tapasztalatainkat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.