Radics Gigi elképesztően csinos

Forrás: Instagram/Radics Gigi -
súly fogyás Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi is megküzdött azzal, amivel a legtöbb nő is megküzd az élete során, azaz a súlyfelesleggel. Az énekesnő legutóbbi fotóját látva azonban bizton kijelenthetjük, Gigi már leszámolt ezzel a problémával.

Igazi nádszálkisasszony lett Radics Gigiből, aki mindig is gyönyörű volt, de mostanában még jobban ragyog. Gyermekkora óta küzdött súlyfeleslegével az énekesnő, aki 8 évesen 70 kilót nyomott. Ma már el sem hinnénk, hogy valaha ilyen duci kislány volt, hiszen jelenlegt irigylésre méltó alakja van, nem beszélve arról, hogy milyen elképesztő kincs van a torkában!

Forrás: Instagram/Radics Gigi
Laky Zsuzsi: "Nem azért vagyok plus size, mert nem tudok lefogyni"http://www.life.hu/ez-zsir/20160720-laky-zsuzsi-plus-size-modellkent-tert-vissza-a-szakmaba-ujra-modellkedne-az-edesanya.htmlDietz-Laky Zsuzsi plus size modellként szeretne visszatérni a szakmába. Az édesanya kirobbanó formában van, így nem szeretne kihagyni egy ekkora lehetőséget. Ez Zsír!--Éld meg a harmóniát! Ezekkel a sportokkal lehetségeshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160715-eld-meg-a-harmoniat-ezekkel-a-sportokkal.htmlEbben az elképesztően felgyorsult, stresszes világban egyre nagyobb igényünk van arra, hogy lelassuljunk, kicsit magunkba nézzünk, és harmóniát teremtsünk. A legjobb, amikor ezt a vágyunkat egy testet-lelket felfrissítő mozgásformával köthetjük össze. Ez Zsír!OrigoMiranda Kerr bikinialakjától még nagyobb lett a forróság Malibunhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160719-miranda-kerr-modell-fotozason-volt-malibun.htmlA 33 éves modell egy percet sem öregszik, az alakja pedig épp olyan, mint évekkel ezelőtt. Ez Zsír!--Micsoda szexistennő lett Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160719-dogos-bombazo-lett-gaspar-evelin.htmlGáspár Evelin igazi nővé érett! Újabb és újabb fotóival pedig napról napra elkápráztat minket. A legutóbbi képen például megmutatta, hogy most holt tart a fogyásban. Ez Zsír!Origo"Csak még egy falatot" – Így állj ellen az erőszakos kajatukmálóknak!http://www.life.hu/ez-zsir/20160714-igy-allj-ellen-az-eroszakos-kajatukmaloknak.htmlMindannyian ismerjük azt az érzést, amikor valaki nagyon kedvesen kínál minket, de mi már nem szívesen ennénk többet, ám úgy érezzük, ha nemet mondunk, azzal megsértjük a másik érzéseit. Ez Zsír!--Britney Spears aranybarnára sült és gyerekeivel múlatja az időthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160719-britney-spears-bikiniben-mutatta-meg-alakjat-nagyon-lebarnult-az-enekesno.htmlAz énekesnő volt már nagyon rossz formában, de most újra a fénykorát éli. Éppen ezért minden alkalmat meg is ragad, hogy megmutassa, milyen dögös is ő mostanában. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.