Baby Gabit megviseli a terhesség

Forrás: Facebook/Baby Gabi -
terhesség szülés Baby Gabi cukorbeteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem volt őszinte a mosolya Baby Gabinak amikor kiderült, ikreket vár. Ma már viszont boldog és kiegyensúlyozott kismama, akinek mostantól diétáznia kell a szülésig. 

Gabi élete egyik legszebb időszakát éli meg most, hogy kismama lehet. Egy szomorú hír azonban kissé beárnyékolja ezeket a boldog napokat, ugyanis komoly betegség alakult ki nála a várandóssága alatt: cukorbeteg lett. Bence és Botond már most boldoggá teszik az énekesnőt, ám örömébe üröm is vegyül. Mivel ikreket vár, veszélyeztetett terhes, így minden mozdulatára oda kell figyelnie, sőt még az étkezésére is - írja a hot! Magazin.

Forrás: Facebook/Baby Gabi

A sztár közel 12 kilót szedett fel összesen a két bébivel, ám most diétáznia kell. "Naponta ötször kell étkeznem, és napi 160 gramm szénhidrátot ehetek. De amióta csinálom, jobban is érzem magam" - mesélte Gabi, aki számára mostmár nem mindegy, hogy mi kerül az asztalra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.