Iszak Eszti alakjától leesett az állunk: formás idomok és hosszú lábak

fotó szexi Olaszország Iszak Eszter énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Eszti mindig tudja, mitől döglik a légy! A remek stílusérzékkel rendelkező fiatal műsorvezető ezúttal a strandon mutatta meg elképesztő alakját. 

A szépséges sztár Szicíliából üdvözölte az Instagram-követőit. Gyönyörű, rózsaszín bikinijében úgy tündököl, mint egy igazi világsztár. Nemcsak a férfiak, de az olasz lányok is megbámulják a törékeny, finom vonásokkal megáldott Iszak Esztert, amikor feltűnik a tengerparton. A sztár azonban már régóta nem szingli: a tévés álma 2014 feb­ruárjában vált valóra, amikor szerelme, Dobrády Ákos romantikus környezetben, a Costa Rica-i tengerparton megkérte a kezét.

Forrás: Instagram/ Iszak Eszti

5 kérdés a szépségről: Iszak Eszti

Iszak Eszti a Viva Tv műsorvezetőjeként nap mint nap kamerák előtt áll, így természetesen oda kell figyelnie arra, hogy mindennap üde és friss legyen a megjelenése. Hogy ehhez milyen szépségtrükköket vet be? A Life.hu sorozatában most kiderül!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.