Az augusztusi kihívásban új mozgásformával ismerkedünk! Készen állsz?

Forrás: Youtube -
augusztus kihíváséve2016 kihívás egészséges életmód mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyümölcsevés hónapja után új kihívás elé nézünk. Az augusztusi próbatétel szerint kipróbálunk és rendszeresen gyakorolunk egy mozgásformát. És hogy miért jó ez? 

Tudtad, hogy a megszokott edzés egy idő után nem fejti ki azt a hatást, mint az elején? Nem formálja úgy az izmokat, hiszen a tested hozzászokik a rutinszerű edzésekhez. Éppen ezért nagyon fontos, hogy változatossá tedd az edzéseket. Próbálj ki különböző gyakorlatokat és mozgásformákat, hidd el, érezni fogod a hatást.

Forrás: Youtube

Attól függően, hogy mit sportoltál korábban, próbáld ki az úszást, a futást, az ugrókötelezést, a pilatest, a body artot vagy bármit, amit az egyéniségedhez közel állónak érzel. A legfontosabb, hogy élvezd a mozgást, adj bele mindent, izzadj, pörgesd fel magad, és erősödj.

Tapasztalataitokról az esemény Facebook-oldalán tudtok beszámolni, ahova fotóitokat is várjuk. Az Instagramra a #lifekihívás és a #lifekihívásgyümölcs hashtaggel töltsétek fel fotóitokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.