ByeAlex izmaitól teljesen elájultunk - Fotó

fotó szexi ByeAlex énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nos, azt nem tudjuk, hogy a 2013-as Eurovíziós Dalverseny magyar indulója milyen célokat tűzött ki maga elé, de a kockahas kipipálva.

Az énekes a közösségi oldalán mutatta meg izmosodó karját, amiről eddig csak a tetoválásai kapcsán írtunk. ByeAlex előtt le a kalappal, hogy bevállalta a "macsósodás folyamatát" és izmokat villantott. A sztár igazi álomalakot gyúrt magának az elmúlt hónapokban, és ezt szerencsére dokumentálta is nekünk az Instagramon. Az X-Faktor leendőbeli zsűritagja ezzel a képpel újra elnyerte a rajongóhölgyek szívét.

Morningsss

JÓVANAKKOR (@byealexittvan) által közzétett fénykép,

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Történelmet írnak! Így látják a világot a legdögösebb plus size modellekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160728-5-plus-size-modell-aki-sokat-tett-az-egeszseges-testkepert.htmlNem kell csontsoványnak lenned ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben – vallják a plus size modellek, akik modellkarrierjük mellett az egészséges önkép és a test szeretetének szóvivői is. Íme, 5 plus size modell, aki sokat tett a nőkért! Ez Zsír!--7 étel, ami segít tovább élnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160726-az-eletmento-zsirok-7-etel-ami-segit-tovabb-elni.htmlAmennyiben az egészséges zsírok is étrendünk részét képezik, jó eséllyel tovább élünk. A Harvard Egyetem friss kutatása szerint ugyanis a telítetlen zsírok segítenek abban, hogy egészségesebbek legyünk. Ez Zsír!--Ellie Goulding is halandó: őt sem kímélik a pluszkilókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160725-ellie-goulding-is-halando-ot-sem-kimelik-a-plusz-kilok-es-a-narancsbor.htmlEllie is kikapcsolódott: a közelmúltban nem Harry herceggel, hanem a barátaival, köztük egy dögös táncossal, Jackson Williamsszel töltötte a hétvégét. Ez Zsír!--Mi történik Cinthya Dictatorral? Soványabb, mint valahahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160722-cinthya-dictator-fotoslany-varga-viktor-enekes-szerelme-sovanyabb-mint-valaha.htmlCinthya Dictator sosem tartozott a plus size hírességek közé, mindig is vékony, filigrán alkattal rendelkezett. Ám mostanában önmagához képest is sokkal, de sokkal vékonyabb, szinte minden csontja látszódik – főleg abban a szerelésben, amit tegnap posztolt magáról. Ez Zsír!OrigoAlessandra Ambrosio bikinis teste 2 gyermek után is vadítóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160720-alessandra-ambrosio-modell-teste-nagyon-dogos-bikiniben.htmlHihetetlen, hogy a Victoria's Secret angyala már 2 gyermek édesanyja - ez meg sem látszik az alakján! Ez Zsír!OrigoÉld meg a harmóniát! Ezekkel a sportokkal lehetségeshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160715-eld-meg-a-harmoniat-ezekkel-a-sportokkal.htmlEbben az elképesztően felgyorsult, stresszes világban egyre nagyobb igényünk van arra, hogy lelassuljunk, kicsit magunkba nézzünk, és harmóniát teremtsünk. A legjobb, amikor ezt a vágyunkat egy testet-lelket felfrissítő mozgásformával köthetjük össze. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.