Nyári Dia komoly megmérettetésre vállalkozott

Forrás: facebook.com/nyaridianafanclub -
Balaton-átúszás Nyári Diana Balaton RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Diától nem állnak távol a sportesemények: nemrég a Balaton-átúszásra vállalkozott, de már nem először. Apukájával együtt teljesítették a távot, és mindketten nagyon szép eredménnyel zártak!

Nyári Dia már tavaly is indult a Balaton-átúszáson, így idén sem maradt ki a programból. Ezúttal apukájával együtt teljesítették a távot, bár a színésznő egy korábbi megfázás miatt nem a tervezett távon indult, orvosa tanácsára csak rövidebb úszásra vállalkozott.

Forrás: facebook.com/nyaridianafanclub

"Már tavaly is indultam a versenyen, így most sem volt kérdés, hogy itt leszek. Bár úgy terveztem, hogy a Zamárdi – Tihany – Zamárdi távot úszom le, ami 4400 méter, ám múlthéten beteg voltam, s az orvos azt tanácsolta, ne terheljem magam ennyire, így végül két kilométert úsztam. Érdekesség, hogy az apukám is indult, bár ő a hosszabb távon, és mind a ketten harmadikok lettünk" - mesélte Dia a Blikknek.

A Miss Universe Hungary győztese, Nagy Nikoletta hatalmas kebleket villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160801-a-miss-universe-hungary-gyoztese-nagy-nikoletta-egy-szal-bikiniben-villantott.htmlAz irigylésreméltó alakjáról ismert szépség ezúttal hatalmas kebleket villantott. Ez Zsír!--Egy hónap a gyümölcsök fogságában – Így teljesítettük a júliusi kihívást!http://www.life.hu/ez-zsir/20160728-kihivas-evenek-julius-havi-feladata-beszamolo-egyel-gyumolcsot-minden-nap.htmlÉdes, dús, zamatos, kesernyés: sokféle gyümölcs létezik, és nekem egyik sem a kedvencem, így kezdtem bele a Life.hu július havi kihívásába, azaz a gyümölcsevésbe. Szerencsére azonban ennek az egy hónapos programnak is olyan lett a vége, akár egy amerikai filmé, azaz happy end. Ez Zsír!OrigoA jógától be lehet csavarodni? – Tanuld meg velünk a Garudászanát!http://www.life.hu/ez-zsir/20160729-tanuld-meg-velunk-a-garudaszanat-a-sas-pozt.htmlKívülről nézve úgy tűnhet, a jógik csomót kötnek a testükre, hogy kioldják a feszültséget az elméjükből. Ez azért tud működni, mert a jógában két ellentétes erő egységén vagy egyensúlyán dolgozunk. A gyakorlás „Ha" és „Tha" „Nap" és „Hold", „aktív" és „passzív", „kifelé irányuló" és „befelé forduló" erők folyamatos libikókája. Ez Zsír!OrigoAz augusztusi kihívásban új mozgásformával ismerkedünk! Készen állsz?http://www.life.hu/ez-zsir/20160729-az-augusztusi-kihivasban-uj-mozgasformaval-ismerkedunk.htmlA gyümölcsevés hónapja után új kihívás elé nézünk. Az augusztusi próbatétel szerint kipróbálunk és rendszeresen gyakorolunk egy mozgásformát. És hogy miért jó ez? Ez Zsír!--Dér Heni hasán sajtot lehetne reszelnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160730-der-heni-enekesno-kockas-hasa.htmlIsmét megmutatta elképesztő alakját Dér Heni. Az énekesnő edzés után posztolt fotót a közösségi oldalaira, amit megértünk: ilyen testet mi is szívesen mutogatnánk. Ez Zsír!--A nyár legmenőbb sütije: így készül a sajttortahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160729-sajttorta-gyumolcsokkel.htmlMiért imádjuk a sajttortát, különösen nyáron? Mert a forróságban egy könnyű, nem túl édes, frissítő édességre vágyunk. Így amikor nem a házi készítésű jégkémre szavazunk, akkor jöhet a sajttorta. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.