Itt a nyár legújabb őrülete! Íme, a vattacukorfelhőn heverésző fagyi

vattacukor étel édesség fagyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új őrület tombol a gasztronómia világában. Valahol, valaki gondolt egyet, és a fekete fagylalt után előrukkolt a vattacukor keretben üldögélő fagyikkal. Nézzétek csak!

Mint arról már beszámoltunk, megérkezett a nyár egyik legújabb sláger, a fekete fagyi, de itt nem állt meg a történet. Amikor már azt hittük, nincs új a nap alatt, akkor az Instagram elénk dobta a legújabb őrületet:

a vattacukor felhőn olvadozó fagylaltokat.

A nyalánkság a Milk Train Café nevezetű cukrászda jóvoltából, Londonból indult hódító útjára, és már kapható vanília, matcha és zöld teás ízesítésben is, sőt, ha szeretnéd még egy kis pattogatott kukoricával is megszórják neked.

Rg from @azwana - Cloudy with a chance of matcha --------- Today's forecast! Thanks for the post @azwana!

M I L K T R A I N (@milktraincafe) által közzétett fénykép,

Hűha! Egy holland szexisten landolt a monitorunkonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160805-egy-holland-szexisten-landolt-a-monitorunkon.htmlA holland ifjú, Abel Van Oeveren 21 éves volt, amikor felkapta a modellszakma, és szép lassan bekerült a világ legkeresettebb modelljei közé. Nézzétek csak!Ez Zsír!OrigoAz 58 éves Sharon Stone simán letagadhatna 20 évethttp://www.life.hu/ez-zsir/20160802-sharon-stone-siman-letagadhatna-20-evet.htmlA gyönyörű színésznőn nem fog az idő vasfoga, ezt bizonyítja a legutóbbi fotója is, amelyen olyan sima a bőre, és alakja mint egy húszévesnek. Ez Zsír!--A Miss Universe Hungary győztese, Nagy Nikoletta hatalmas kebleket villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160801-a-miss-universe-hungary-gyoztese-nagy-nikoletta-egy-szal-bikiniben-villantott.htmlAz irigylésreméltó alakjáról ismert szépség ezúttal hatalmas kebleket villantott. Ez Zsír!--Tóth Vera elképesztően jól néz ki: egyre vékonyabb!http://www.life.hu/ez-zsir/20160727-toth-vera-elkepesztoen-jol-nez-ki-egyre-tobbet-fogy-az-enekesno.htmlTóth Vera több sikertelen fogyókúra után most elképesztő formában van. A 31 éves sztár megmutatta, mennyire lefogyott. Ez Zsír!OrigoEzt a szexi férfit óriási hiba a pilótafülkében rejtegetnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160730-hoppa-ezt-a-szexi-ferfit-oriasi-hiba-a-pilotafulkeben-rejtegetni.htmlPatrick Biedenkapp utasszállító-pilóta Németországban, és pillanatnyilag Berlin és Barcelona között ingázik folyamatosan. Ám lehetetlen nem észrevenni, hogy Patrick nagyon dögös, ezért nem is csodálkozunk azon, hogy a netezők is erre a szexi Adonisz testre fókuszálnak. Ez Zsír!OrigoA meztelenkedő terhes nő fotója lebénította az internetet http://www.life.hu/ez-zsir/20160722-lebenitotta-az-internetet-a-meztelenkedo-terhes-no-fotoja.htmlA 9 hónapos terhes kismama egy fotósorozat kedvéért a gátlásaitól és a ruháitól is megszabadult. A felvételeket pedig később az Instagramján is megosztotta. Az biztos, hogy a képek felrobbantották az internetet! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.