Igen jó formában van a 41 éves Natalie Imbruglia

Forrás: AFP/Justin Tallis -
Natalie Imbruglia bikini énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
40 felett sem lehet panasz a világsztár alakjára. 

Az énekesnő mostanában nem szerepel túl sokat a médiában, most azonban a róla készült bikinis képekkel méltán kerül be a vezető hírekbe. Natalie 41 éves, de szuperlapos a hasa, tónusos az alakja - mi irigykedünk, de nagyon! A róla készült bikinis fotókat ide kattintva meg is nézheted.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Natalie egyébként Szicíliában nyaralgat barátaival, és a képek tanúsága szerint remekül érzi magát. A világsztáron egyébként jópár tetoválás is van, ezeket is sikerült egy szemfüles fotósnak megörökíteni.

A híresség nemrég egy vele készült interjúban elmondta, minek köszönheti szuper alakját: Natalie a jógára és a meditációra esküszik, emellett figyel arra, hogy még véletlenül se savasodjon el a szervezete, így rengeteg zöldséget, lúgosító élelmiszert fogyaszt.

Tényleg egészséges a pokémonvadászat, vagy átvertek minket?http://www.life.hu/ez-zsir/20160805-tenyleg-vannak-egeszsegugyi-elonyei-a-pokemon-go-oruletnek.htmlIgaz, hogy a telefonos alkalmazás megmozgatja az embereket, de ennél egészségesebb módszerek is vannak arra, hogy kialakíthassuk a mozgás szeretetét. Ez Zsír!OrigoFájdalom, striák, megereszkedett keblek – Az aktív testmozgás súlyos kárt tehet a mellekben!http://www.life.hu/ez-zsir/20160802-az-aktiv-testmozgas-kart-tehet-a-mellekben-hasznalj-sportmelltartot.htmlRengetegen edzenek napi szinten, ehhez képest a nők mintegy 80 százaléka nem megfelelő sportmelltartót hord. Márpedig ez azért is fontos, mert az aktív testmozgás akár kárt is tehet a mellekben. Ez Zsír!OrigoHurrá! Megvan az idei Magyarország Tortája http://www.life.hu/ez-zsir/20160804-magyarorszag-tortaja-ilyen-finomsagot-reg-lattal-tokmagolajos-torta-lett-a-legjobb.htmlIdén 43 torta közül választotta ki a szakmai zsűri azt a süteményt, mely méltónak bizonyult Magyarország Tortája címére. Szó Gellért salgótarjáni cukrász alkotása, az Őrség Zöld Aranya fantázianévre hallgató finomság nyerte el az ország tortája díjat. A tehetséges fiatal cukrász megvédte címét, hiszen a tavalyi győztes tortát is ő készítette. Ez Zsír!Fotó: Polyák Attila - OrigoItt a nyár legújabb őrülete! Íme, a vattacukorfelhőn heverésző fagyihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160805-a-nyar-legujabb-orulete-a-vattacukor-felhon-uldogelo-fagyi.htmlÚj őrület tombol a gasztronómia világában. Valahol, valaki gondolt egyet, és a fekete fagylalt után előrukkolt a vattacukor keretben üldögélő fagyikkal. Nézzétek csak! Ez Zsír!OrigoRubint Réka, Vajna Timi, Sarka Kata – A legdögösebb magyar bikinitestekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160802-bodi-sylvi-sarka-kata-vajna-timi-a-legdogosebb-magyar-bikinitestek.htmlMég javában tombol a nyár, előttünk van még egy egész hónap, így biztosan találkozunk még a közösségi médiában bikinis fotókkal. Szerencsére ezekből eddig sem volt hiány, így most meg is tudjuk mutatni a legdögösebb bikinitesttel megáldott magyar celebeket. Ez Zsír!OrigoAz évek során durván izmossá gyúrta magát Hugh Jackman - így csinálta!http://www.life.hu/ez-zsir/20160805-hugh-jackman-szinesz-edzesrol-etkezesrol-meselt.htmlA filmsztár brutálisan kigyúrta magát az utóbbi években. Pasik, figyelem! Hugh elárulta, mit és hogyan csinált. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.