Milyen igaz! A szülés utáni testről írt hatásos üzenetet Anne Hathaway

Anne Hathaway fogyás szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak azok a nők, mint Heidi Klum és Gisele Bündchen, akik a szülés után két nappal már kifutón lehetnek. És vannak a többiek, akik közé Anne Hathaway is tartozik. 

Az Oscar-díjas színésznő márciusban adott életet első gyermekének, Jonathan Rosebanks-nek, ám az utóbbi 5 hónapban még nem sikerült ledobnia a terhesség alatt felszedett kilókat. Ezzel az égvilágon semmi baj nincs, kivéve, ha az ember Hollywoodban él. Anne-t ez azonban hidegen hagyja - büszkén vállalja, hogy bizony ő is emberből van.

Forrás: Instagram/annehathaway

A színésznő nemrég jelezni akarta, hogy ő a tavalyinál kerekebben is felvesz rövidnadrágot. Ezért egy találó képet tett fel közösségi oldalára, a következő üzenettel: "Nem szégyen, feljönnek a kilók a terhesség alatt (vagy bármikor). Nem szégyen, ha több időbe telik leadni a túlsúlyt, mint azt gondolnánk (ha egyáltalán le akarjuk adni). A test változik: hízik, fogy. Ezek szerethető dolgok. (Ne hagyd, hogy bárki beleszóljon!)"

Topformában szülés után

Korábban magyar sztármamik mesélték el nekünk, ők hogyan fogytak vissza a szülés után. Tippjeiket itt találod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.