Kockahassal koktélozgat a medence partján a gyönyörű Doutzen Kroes

Forrás: Instagram/doutzenkroes -
Doutzen Kroes modell kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szupermodell kiélvezi a nyár utolsó hónapját: egy dögös bikinis kép árulkodik róla, mennyire.

A modell a képmegosztó oldalán mutatta meg, hogyan használja ki a szabadsága utolsó napját. Mielőtt visszatérne a munkához, még lazult kicsit egy csodás medence partján, testvére pedig készített neki egy isteni pina colada koktélt. Tud élni ez a csaj!

Forrás: Instagram/doutzenkroes

A holland szépséget azért nem kell félteni: a legjobb és leghíresebb cégek foglalkoztatják modellként, akik nagyon figyelnek arra, hogy Doutzen eleget pihenhessen. A kétgyermekes anyuka a munka és a család mellett azért bulizni is szokott: nemrég ő is ott volt a Leonardo DiCaprio által megrendezett bulin, a sztár luxushajóján, ahol gyakorlatilag egész este az estélyi ruhájával küzdött.

Ez lesz a legújabb diétaőrület Hollywoodban! Kiderítettük, mennyire hatásos!http://www.life.hu/ez-zsir/20160805-a-sirtfood-dieta-a-legujabb-orulet-a-fogyokurazok-koreben-de-mennyire-hatasos.htmlA különböző diétáőrületek csak jönnek-mennek manapság. Van azonban néhány, ami hosszú idők óta tartja magát, mint a paleo, vagy a mediterrán étrend. Most itt van a legújabb őrület, az úgynevezett Sirtfood-diéta, amit néhány celeb már fel is kapott és esküdnek a jótékony hatására. Ez Zsír!Origo4 hét alatt bomba alak? A last minute fogyókúra előnyei és hátrányaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160809-4-het-alatt-kerulnel-jobb-formaba-itt-vannak-az-elonyok-es-a-hatranyok-ezekre-figyelj.htmlSokan az utolsó pillanatban veszik észre, hogy mindjárt itt a nyaralás vagy egy fontos esemény, ami miatt nagyon gyorsan, akár 4 hét alatt kell jobb formába kerülniük, leadniuk néhány kilót. Ilyen kiélezett helyzetben nem érdemes vállalni az eredménytelenség kockázatát, hanem garantáltan hatásos módszert kell választani. Ez Zsír!--Hátizsákjában mindig ott van a műszíve motorja - Így edz a 26 éves testépítőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160807-hatizsakjaban-mindig-ott-van-a-muszive-motorja-igy-edz-andrew-jones.htmlMegdöbbentő, szívszorító és egyben példadértékű, amit a hartfordi fiatalember, Andrew Jones tesz. Egy veleszületett szívbetegség miatt műszívvel él, amelynek motorját mindig magával kell hordania, de az edzéseit nem adta fel. Hátizsákja, amelyben a szívmotor pedig minden alkalommal ott lóg rajta a súlyemelésnél. Ez Zsír!OrigoItt a nyár legújabb őrülete! Íme, a vattacukorfelhőn heverésző fagyihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160805-a-nyar-legujabb-orulete-a-vattacukor-felhon-uldogelo-fagyi.htmlÚj őrület tombol a gasztronómia világában. Valahol, valaki gondolt egyet, és a fekete fagylalt után előrukkolt a vattacukor keretben üldögélő fagyikkal. Nézzétek csak! Ez Zsír!OrigoHűha! Egy holland szexisten landolt a monitorunkonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160805-egy-holland-szexisten-landolt-a-monitorunkon.htmlA holland ifjú, Abel Van Oeveren 21 éves volt, amikor felkapta a modellszakma, és szép lassan bekerült a világ legkeresettebb modelljei közé. Ez Zsír!OrigoBritney Spears jobban néz ki, mint fénykorábanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160804-britney-spears-enekesno-nagyon-dogos-bikiniben.htmlAz énekesnő ismét családjával nyaralt, a bikinis fotói láttán pedig csak ámulunk és bámulunk. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.