Ezek a csöppségek lesznek a jövő olimpiai bajnokai

olimpia RioLife2016 Bajnok gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyerekek egy részén már kiskorában látszik, hogy igazán nagy tehetsége van egy-egy sportágban. Íme, azok a csöppségek, akiket akár tényleg láthatunk évek múlva az ötkarikás játékokon.

Sok kisgyermek már egészen kiskorától fogva sportol, nem is akárhogy. Felnőtteket megszégyenítő kitartással gyakorolnak, hogy egyszer felállhassanak a dobogó legfelső fokára. Rengeteg áldozattal is jár a sportolói karrier, de az aranyérem lehet a jutalmuk. Íme, azok a csöppségek, akik amellett, hogy sokat edzenek, még istenadta tehetségnek is számítanak, és ha így folytatják, biztosan találkozhatunk velük a 2032-es olimpián!

Botrány! Diana testőre kitálalt a walesi hercegnéről, a család kiakadt http://www.life.hu/sztarok/20160811-diana-hercegno-testore-kitargyalt-ken-wharf-szerint-sokan-felreismertek-ot.htmlDiana egykori testőre szerint folyamatosan próbálta megóvni a hercegnőt a fenyegető veszélyektől és az őt ért kritikáktól. TV + Sztárok--Gáspár Győző nem akármilyen szerepben tér vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20160811-gaspar-gyozo-nem-akarmilyen-szerepben-ter-vissza-a-kepernyore-musorvezeto-lesz-a-belevaloban-az-rtl.htmlGáspár Győző hosszú évekig volt látható az Rtl Klub-on, ahol a mindennapjait követhették nyomon a nézők. A showman egy időre eltűnt a képernyőről, most viszont ismét visszatér, méghozzá az Rtl Klub Belevaló Világ című műsor műsorvezetőjeként. TV + SztárokOrigo“Túl van lihegve az egész” - a rajongók nem értik Ördög Nóra és Balázs balhéjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160811-ordog-nora-es-sebestyen-balazs-balhejat-nem-ertik-a-kommentelok-szerintuk-tul-van-lihegve-az-egesz.htmlNem először nyilvánította ki véleményét Sebestyén Balázs Ördög Nóra munkásságáról, amit sokan zokon vettek. Friderikusz Sándor a műsorvezetőnő védelmére kelt, a kommentelők azonban nem értik, mi ez a nagy felhajtás. TV + SztárokOrigoÍgy nyaral a magyar sztárvilághttp://www.life.hu/sztarok/20160809-varga-viktor-extrem-fesztivalon-molnar-andi-amerikaban-dukai-regina-luxusban-gianni-olaszorszagban.htmlVarga Viktor extrém fesztiválon lazított, Molnár Andi a világ másik felén kalandozott, Dukai Regina az ötcsillagos luxust választotta, Gianni Olaszországban romantikázott. TV + SztárokOrigoÜtős dekoltázzsal köszönt be Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20160811-toth-gabi-enekesno-latvanyos-dekoltazsat-megmutatta.htmlAz énekesnő szexi tündérként köszönt be képmegosztó oldalán. TV + SztárokOrigoTudod, ki az a Gianluca Vacchi? Vigyázz, hamarabb rákattansz, mint gondolnád!http://www.life.hu/sztarok/20160810-gianluca-vacchi-milliomos-uzletember-a-kozossegi-media-sztarja.htmlAz olasz milliomos áloméletet él. De ez nem csak abban merül ki, hogy szép ruhái vannak, és szép helyeken jár. Egyáltalán nem... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.