Hűha! Új cicikirálynőt üdvözölhetünk a szexi atlétanő személyében

Michelle Jenneke atléta Rio de Janeiro sportoló olimpia 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös atléta, Michelle Jenneke csak úgy vonzza a tekinteteket, így nem is csoda, hogy rengeteg rajongót szerzett, és valószínűleg ők a riói olimpia után sem pártolnak el tőle.

A szexi atlétanő 100 méteres gátfutásban áll rajthoz az ötkarikás játékokon a szerdai versenynapon, és az eddigiek alapján valószínűleg rengetegen követik majd minden lépését, illetve fel-le táncikáló melleit is.

Sporteredményei mellett természetesen a csodás kinézete is hozzájárulhatott ahhoz, hogy Instagram-oldalát már közel 264 ezren követik, és

követőit folyamatosan lázban tartja az atléta gyönyörű dekoltázsa.

Last session completed! All systems are go #Australia #Rio2016 #Olympics #hurdles #2days #greenandgold

Michelle Jenneke (@mjenneke93) által közzétett fénykép,

Sokan már azt találgatják, hogy push-up melltartóval vagy mellimplantátummal érte el ezt a hatást, mivel mintha egy kicsit méretesebb keblei lennének... Nézzétek csak!

Good morning ☀️ Only 2 weeks till I head overseas for my first Olympics #roadtorio #olympics #puma

Michelle Jenneke (@mjenneke93) által közzétett fénykép,

Félelem és reszketés a szépségversenyek kulisszái mögötthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160815-felelem-es-reszketes-a-kifutok-kulisszai-mogott.htmlKöztudott, hogy a modellek élete nem csupán siker és csillogás, mégis az eddig látott reality műsorokban eddig nem találkozhattunk a valósággal. De ennek vége, mivel a Miss International-szépségekről készült showban megismerhetjük a szépségek igazi gyötrelmeit is.Ez Zsír!--Vajna Timi fürdőruhás fotójával kívánunk szép napothttp://www.life.hu/ez-zsir/20160812-vajna-timea-bikinis-fotojaval-kivanunk-szep-napot.htmlÉrdemes vetni egy pillantást Vajna Tímea legújabb fürdőruhás fotójára. Tudjuk, láthattuk már fürdőruhában, de ez nem azt jelenti, hogy unnánk a tökéletes testű leányzó idomait! Szerencsére Timi rendületlenül posztolja a dögösebbnél dögösebb képeit. Ez Zsír!OrigoAnne Hathawayt nem érdekli, ha szülés után meghízikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160810-anne-hathawayt-nem-erdekli-ha-szules-utan-meghizik.htmlA színésznő 2016 áprilisában hozta világra a kisfiát, szóval nyugodtan hallgathatunk rá, ha a szülés után plusz kilókról van szó. Ez Zsír!--Hűha! Egy holland szexisten landolt a monitorunkonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160805-egy-holland-szexisten-landolt-a-monitorunkon.htmlA holland ifjú, Abel Van Oeveren 21 éves volt, amikor felkapta a modellszakma, és szép lassan bekerült a világ legkeresettebb modelljei közé. Ez Zsír!OrigoEgy fitneszedző bebizonyította, hogy tényleg nem a mérleg a lényeghttp://www.life.hu/ez-zsir/20160722-egy-no-bebizonyitotta-hogy-tenyleg-nem-a-merleg-a-lenyeg.htmlA fitneszedző minden fogyókúrázónak üzent: a mérleg hazudik! Bizonyítékul közzétett két képet is. Ez Zsír!--Ez a szexi macsó a cicája helyett velünk is edzhetné az izmaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160718-a-szexi-macso-a-macskajaval-edz.htmlTörténetünk főszereplője, Adonisza látványa is örömkönnyeket csal ki belőlünk, és akkor még nem beszéltünk a cuki cicájáról! Csak pár akadállyal kell megküzdenünk: a srác kanadai, és közel 11 millió nő epedezik érte, de ez sem számít, bevállaljuk! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.