Fergie 41 évesen is egy tüzes istennő: szexi fotó!

fotó szexi koncert Fergie énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy valóban extravagáns fellépőruhát választott a legutóbbi fellépéséhez. Újból megmutatta, hogy egy igazi vadmacska! 

A dögös énekesnőről, Fergie-ről eddig is tudtuk, hogy nem veti meg a plasztikai műtéteket. Mostanában azonban abbahagyta az ilyesfajta beavatkozásokat és inkább a természetes külsőre törekszik. A sztár a hétvégén Los Angelesben lépett fel, ahol egy szexi, fekete bőrruhában mutatta meg elképesztő idomait. Az édesanya nemrég egy elég merész videóklippel rukkol elő, melyben Fergie, Kim Kardashian, és Chrissy Teigen mélyen dekoltált bikiniben locsol magára egy tej szerű anyagot.

Forrás: NORTHFOTO/AFF/PA Images/Meleah Loya
Ó, az a test! Vajna Timi bikinialakjától megolvadt a monitorunkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160816-vajna-timi-bikinialakjatol-megolvadt-a-monitorunk.htmlVajna Timi legutóbb még Ibizán pihent, alig néhány nappal később pedig 3 kilométerrel arrébb Formenterán, természetesen már egy másik fürdőruhánan találtuk meg. Ez Zsír!OrigoRadics Gigi így edzi kőkeményre csodálatos testéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160814-radics-gigi-enekesno-igy-edzi-kokemenyre-csodalatos-testet.htmlNem lehet eleget írni arról, hogy Gigi mennyire csinos, és milyen jó formában van. Ez Zsír!OrigoÉpítsd be az életedbe az olimpikonok trükkjeit!http://www.life.hu/ez-zsir/20160812-hasznos-tanacsok-edzeshez-etkezeshez-olimpikon-atletaktol.htmlEgészen másként edzenek és táplálkoznak a versenysportolók, mint mi, akik szimplán csak fogyni akarunk. Néhány dolgot azonban érdemes ellesni a profiktól! Ez Zsír!OrigoEz lesz a legújabb diétaőrület Hollywoodban! Kiderítettük, mennyire hatásos!http://www.life.hu/ez-zsir/20160805-a-sirtfood-dieta-a-legujabb-orulet-a-fogyokurazok-koreben-de-mennyire-hatasos.htmlA különböző diétaőrületek csak jönnek-mennek manapság. Van azonban néhány, ami hosszú idők óta tartja magát, mint a paleó vagy a mediterrán étrend. Most itt van a legújabb őrület, az úgynevezett Sirtfood-diéta, amit néhány celeb már fel is kapott, és esküsznek a jótékony hatására. Ez Zsír!OrigoAz évek során durván izmossá gyúrta magát Hugh Jackman - így csinálta!http://www.life.hu/ez-zsir/20160805-hugh-jackman-szinesz-edzesrol-etkezesrol-meselt.htmlA filmsztár brutálisan kigyúrta magát az utóbbi években. Pasik, figyelem! Hugh elárulta, mit és hogyan csinált. Ez Zsír!OrigoBritney Spears jobban néz ki, mint fénykorábanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160804-britney-spears-enekesno-nagyon-dogos-bikiniben.htmlAz énekesnő ismét családjával nyaralt, a bikinis fotói láttán pedig csak ámulunk és bámulunk. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.