Karda Bea 66 évesen is bevállalta a bikinis fotózást

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
Karda Bea alak fotózás bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőnek tényleg nincsen takargatnivalója, ugyanis 66 évesen is irigylésre méltó az alakja. Ezért is vállalta be a bikinis fotózást. Azt üzeni ezzel, hogy elfogadta magát!

Nem volt egyszerű döntés, Karda Bea sokáig gondolkozott, hogy nem túl nagy merészség-e 66 évesen bikinis fotózást vállalni. Végül úgy döntött, nincs szégyellnivalója, ugyanis még most is remek formában van.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu

"Azt szerettem volna ezzel a bikinis képsorozattal bebizonyítani, hogy elfogadtam magam, és nagymamakorban is maradhat csinos valaki.

A lányomat 35 éve szültem, mégis csak hat kilóval nyomok többet, mint amikor kiléptem a kórházból"

- mondta a Story Magazinnak az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy most pontosan 62 kilót nyom. Karda Bea a genetikának is köszönheti, hogy ilyen csinos maradt. Kislánykorában olyan vékony volt, hogy az édesanyja csak cinegemadárnak hívta.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ne figyelne oda az étkezésre. 50 éves kora körül vette észre, hogy már nem ehet meg mindent büntetlenül. "Jobban vigyázok, de a napi háromszori étkezésről nem vagyok hajlandó lemondani" - mondta Karda Bea, aki arra külön odafigyel, hogy minden nap megigyon legalább 3 liter vizet. Száműzte életéből a fehér lisztet, a cukrot, és

a sörről is lemondott.

Nemcsak az alakja miatt, hanem egészsége miatt is odafigyel. Tíz éve operáltak ki két daganatot a melléből, azóta pedig egészségesebben táplálkozik, hogy ne újuljon ki a rák.

A Madách Színház három dívájával jógáztunkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160809-detar-enikovel-koos-rekaval-es-ladinek-judittal-a-madach-szinhaz-harom-divajaval-jogaztunk.htmlDétár Enikő, Koós Réka és Ladinek Judit a színházban fogadott, rendkívüli jógaórán teszteltem a színésznők hajlékonyságát. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoŐ sem tökéletes: Chrissy Teigen megmutatta striáit a világnakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160817-chrissy-teigen-modell-megmutatta-striait-a-kovetoinek.htmlA modell ismét felszólalt a Photoshoppolt test ellen. Ez Zsír!OrigoŐk Rio legkülönlegesebb indulóihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160816-a-legkulonlegesebb-olimpiai-sportolok.htmlA riói olimpia számunkra elsősorban a magyar sportolókról szól. Az ő sikereikért izgulunk nap mint nap, és azért, hogy a négy év kemény munkája beérjen számukra. Persze minden versenyző ezt a kemény utat járja be az olimpiai ciklusokban, sőt vannak néhányan, akik egészen szokatlan történetükkel is kitűnnek a sportolók sorából. Ez Zsír!OrigoAz olimpia legsportszerűbb párosa döntőbe jutotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160817-nikki-hamblin-es-abbey-dagostino-dontobe-jutottak-egymast-segitve-ertek-celba-a-noi-5000-meteres.htmlA női 5000 méteres síkfutás végén egymásban bukott fel Nikki Hamblin és Abbey D'agostino, de egymást bíztatva sikerült bebicegniük a célba. Ezzel a sportszerű húzással pedig a döntőbe is bejutottak. Ez Zsír!--Durván alázták csontsovány teste miatt Cinthya Dictatort http://www.life.hu/ez-zsir/20160817-cinthya-dictator-visszavagott-rajongoinak-akik-a-sovanysaga-miatt-kritizaltak-nem-erdekli-hogy.htmlCinthya Dictatort néhány nappal ezelőtt kemény szavakkal illették a követői. Nem kevés kritikát kapott a fiatal fotós azért, mert csontsoványnak tartják, Cinthya azonban nem esett kétségbe a keresetlen szavaktól: visszavágott! Ez Zsír!--Oda a sárm? Leonardo DiCaprio aputestet villantott http://www.life.hu/ez-zsir/20160816-leonardo-dicaprio-elengedte-magat-a-sztar-ismet-apatestben-kisse-meghizott.htmlA színész a jelek szerint kissé belakott az utóbbi hónapokban. A legutolsó fotóin jól látszik, hogy a sztárra felszaladt pár kilogramm felesleg. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.