Hűha! Rá sem ismerni az egykori olimpiai bajnokra, Czene Attilára

Forrás: mob.hu, MTI/Mészáros János -
Czene Attila fotó olimpiai bajnok sportoló úszó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czene Attila 1996-ban nyert olimpiai aranyat. Az elmúlt években kissé eltűnt a nyilvánosság elől, sőt a külseje is nagyban megváltozott. 

Az élsport és a versenyzés abbahagyását sajnos a testsúlya bánta: Czene Attilára az utóbbi években nagyjából 20 kiló felesleg rakódott. Az olimpikon úszót saját bevallása szerint zavarják a pluszkilók, és már dolgozik azon, hogy leadja őket, ugyanis a 2017-es budapesti világbajnokságon rajthoz szeretne állni. A 42 éves olimpiai bajnok az elmúlt évek során köztisztviselői pályára lépett, és legtöbb idejét a családjára fordítja. Nézd meg, hogyan néz ki az egykori bajnok. Íme:

Forrás: mob.hu, MTI/Mészáros János

Az 1996-os olimpián csak a hatodik napon tudott indulni, mert a verseny előtt a térdét beverte, így nem volt sportolásra alkalmas állapotban. Csak a 200 méteres vegyes úszásban és 4*100 méteres vegyes váltóban lett bajnok. Erről itt láthatsz egy felvételt:

Hit nélkül nincs is értelme? A sportnak is ez az alapja!http://www.life.hu/ez-zsir/20160818-hasznosabb-a-testmozgas-ha-el-is-hisszuk-hogy-jot-tesz.htmlLényegesen pozitívabb hatással van a szervezetre a testmozgás, ha elhisszük, hogy jót tesz nekünk – derül ki egy friss kutatásól, amely a sport pszichológiai és neuropszichológiai hatásait is vizsgálja. Fény derült továbbá arra is, hogy ez a prekoncepció erősen befolyásolja a tevékenység eredményét már azelőtt, hogy mozogni kezdett volna az illető. Ez Zsír!OrigoVajna Timi úgy jetskizik, mintha nem lenne holnaphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160820-vajna-timi-andy-vajna-neje-ibizan-ugy-jetskizik-mintha-nem-letezne-a-holnap.htmlAndi Vajna neje épp Ibizán rázza a rongyot, ott, ahol egyébként a szépséges Mihalik Enikő is vakációzik. Ez Zsír!OrigoOda a sárm? Leonardo DiCaprio aputestet villantott http://www.life.hu/ez-zsir/20160816-leonardo-dicaprio-elengedte-magat-a-sztar-ismet-apatestben-kisse-meghizott.htmlA színész a jelek szerint kissé belakott az utóbbi hónapokban. A legutolsó fotóin jól látszik, hogy a sztárra felszaladt pár kilogramm felesleg. Ez Zsír!--Ó, az a test! Vajna Timi bikinialakjától megolvadt a monitorunkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160816-vajna-timi-bikinialakjatol-megolvadt-a-monitorunk.htmlVajna Timi legutóbb még Ibizán pihent, alig néhány nappal később pedig 3 kilométerrel arrébb Formenterán, természetesen már egy másik fürdőruhánan találtuk meg. Ez Zsír!OrigoEz lesz a legújabb diétaőrület Hollywoodban! Kiderítettük, mennyire hatásos!http://www.life.hu/ez-zsir/20160805-a-sirtfood-dieta-a-legujabb-orulet-a-fogyokurazok-koreben-de-mennyire-hatasos.htmlA különböző diétaőrületek csak jönnek-mennek manapság. Van azonban néhány, ami hosszú idők óta tartja magát, mint a paleó vagy a mediterrán étrend. Most itt van a legújabb őrület, az úgynevezett Sirtfood-diéta, amit néhány celeb már fel is kapott, és esküsznek a jótékony hatására. Ez Zsír!OrigoIgen jó formában van a 41 éves Natalie Imbrugliahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160808-nagyon-csinos-natalie-imbruglia-enekesno-bikiniben.html40 felett sem lehet panasz a világsztár alakjára. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.