Tücsi csempészett egy kis nyarat a mai borongós időjárásba

Tücsi műsorvezető bikinialak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Létezik tökéletes alakú nő, aki úgy fest bikiniben is, mint az álom? Igen! Tücsi szó szerint megtestesíti minden férfi és nő álmát. Nem hiszed? Mutatjuk!

Aryee Claudia Dedei, vagyis Tücsi, a Sláger Tv műsorvezetője Tihanyban pihente ki a hét fáradalmait, és persze ismét meglepett minket egy bikinis fotóval. Már előre sajnáljuk, hogy nemsokára elbúcsúzhatunk a nyártól, hiszen ez azt jelenti, hogy

Tücsi is ritkábban posztol majd fürdőruhás képeket.

Mindenesetre addig még kiélvezzük a látványt, és a balatoni lázat, amit Tücsi hibátlan testét elnézve még innen, a távolból is érzünk.

Az X-Faktor győztesét, Tóth Andit egyre több támadás érihttp://www.life.hu/sztarok/20160822-az-x-faktor-gyozteset-toth-andit-egyre-tobb-tamadas-eri.htmlAz énekeső egyre vadabb külsővel rukkol elő, mióta pár hónappal ezelőtt szakított barátjával: legutóbb pedig teljesen meztelenül készített magáról videót, ami sokaknál kicsapta a biztosítékot. TV + SztárokOrigoPalvin Barbi haza jár buliznihttp://www.life.hu/sztarok/20160822-palvin-barbi-tovabbra-sem-felejtette-el-kis-hazajat.htmlA 22 éves lányt elhalmozzák külföldi munkákkal, emiatt sajnos nem jut annyi idő a családjára, és ez az oka annak, hogy a modell és testvére nyáron pótolják be az év közben kimaradt találkozókat. TV + SztárokOrigoNégy új műsorvezetővel rukkol elő az átalakuló FEM3http://www.life.hu/sztarok/20160819-hoppa-negy-uj-musorvezetovel-rukkol-elo-az-atalakulo-fem3.htmlTeljesen átalakul a FEM3, négy új műsorvezető érkezik, miközben Várkonyi Andrea és Joshi Bharat is visszatér a képernyőre egy-egy talkshow-val. TV + SztárokOrigoAz Éjjel-Nappal Budapest Marcija eltűnik a képernyőkrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160819-enb-marci-eltunik-a-kepernyokrol.htmlCsütörtökön láthattuk utoljára a képernyőkön az Éjjel-Nappal Budapest egyik alapszereplőjét. Magyarország egyik legnépszerűbb sorozatát elhagyja Marci, aki az első adás, 2013. február 11., óta szerepelt az RTL Klub képernyőjén. TV + Sztárok--Hajdú Péter, Bódi Sylvi, Dukai Regina - Mind egy helyen végezték!http://www.life.hu/sztarok/20160817-bulvarrap-hegyi-rolival-bodi-sylvirol-dukai-reginarol-hajdu-peterrol.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel TV + Sztárok--Hiába győzködték, Adele nem hajlandó énekelni a Super Bowl szünetébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160815-hiaba-gyozkodtek-adele-nem-hajlando-enekelni-a-super-bowl-felidejeben.htmlA 2017-es amerikaifutball-bajnokság szervezői hiába győzködték a brit énekesnőt, hogy a Super Bowl híres félidejének ő legyen az egyik fellépője. Adele azonban határozottan nemet mondott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.