Micsoda fotó! Vajna Timi egy unikornissal a fenekén edz

Vajna Timi popsi unikornis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi viccesre vette a figurát: egy edzőtermi fotóját tunningolta fel egy unikornis és tigris csatájával. 

Andy Vajna feleségét nem kell félteni, ha viccről van szó. Megmutatta, hogy igenis van humorérzéke. Timi egy unikornison lovagoló tigrist applikált saját edzőtermi fotójára. A kis figurák Timi popsiján és lábán randalíroztak.

#gym #pushittothelimit #usa

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

17 kilót dobott le Bangó Margit unokája: Így fest most Tina - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160827-bango-margit-muveszno-unokaja-tina-17-kilot-dobott-le-igy-fest-most.htmlMint ismeretes, Bangó Margit unokája hat hete esett át egy gyomorműtéten, azóta viszont tizenhét kilót sikerült leadnia. Ezzel pedig igen nagy léptékekkel halad a célja felé. Ez Zsír!OrigoDurva képpel forrósít a dögös, magyar playmate, Lévai Adriennhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160826-levai-adrienn-playmate-durva-keppel-forrosit-a-dogos-magyar-lany.htmlNem csoda, hogy Lévai Ad­ri­ennnek már közel 3,5 mil­lió Instagram-kö­ve­tője van, hiszen nap, mint nap dögösebbnél dögösebb fotókkal rukkol elő.Ez Zsír!--Durva! Ezért fogyott Berki Krisztián hat nap alatt 8 kilóthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160826-berki-krisztian-hatalmas-sulyvesztes-8-kilotol-szabadult-meg-ropke-hat-nap-alatt-video.htmlZajlik az élet! Krisztián mindig is az elképesztő ötleteiről volt híres, ám most több kollégáját is meglepte a következő tervével. Ez Zsír!OrigoLássuk, mi a titok: Így étkezik a Kardashian-Jenner famíliahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160822-a-kardashian-es-a-jenner-csalad-elarulta-mit-es-hogyan-eszik.htmlHogyan tudott szupernőiesre fogyni a szülés után Kim Kardashian? Mit eszik nap, mint nap a kifutók hercegnője, Kendall Jenner? Máris eláruljuk! Ez Zsír!AFPVissza az iskolapadba és az irodába – Így sportolj az íróasztal mellett!http://www.life.hu/ez-zsir/20160824-igy-legyel-aktiv-az-iroasztal-mellett-is.htmlHamarosan vége a nyárnak, így a diákok is visszatérnek az íróasztal mellé, és a nagy szabadságok ideje is lejár: jöhetnek az újabb maratoni ülések az iskolákban és a munkahelyeken. Ha nem sportolunk rendszeresen, akkor különösen veszélyes az ülő életmód, amit azonban apró trükkökkel megtörhetünk. Ez Zsír!--7 nyomós érv, hogy miért egyél csokithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160823-7-ok-hogy-miert-egyunk-csokit.htmlA csokoládéról sok tévhit él az emberekben. Sokan a bűnös élvezetek közé sorolják, néhányan viszont szuperegészségesnek tartják. Az igazság ott kezdődik, hogy ez a két tábor két különböző dologról beszél. Ami valóban nem túl egészséges, az a tejcsoki, mert nem sok kakaóbabot tartalmaz, ellentétben a jó minőségű étcsokoládéval, amit napi szinten érdemes fogyasztani. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.