Hódi Pamela Ezek megőrültek! (vetélkedő) álomalak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela mindent megtett annak érdekében, hogy kislánya születése után visszanyerje tökéletes alakját. Legutóbbi fotóján jól látszik, hogy ez maximálisan sikerült is neki. 

Berki Krisztián kedvese az Ezek Megőrültek című sztárvetélkedőn falatnyi bikiniben mutatta meg hibátlan testét. A celebmami hosszú ideig mindent megtett annak érdekében, hogy a szülés alatt felszaladt felesleget minél hamarabb leadja. Bár elmondása szerint az edzés nem tartozott a kedvenc időtöltései közé az elején, ez egyáltalán nem látszik rajta. Pamela

apró kis bikiniben fotóztatta magát,

és még nagyítóval sem találnánk rajta felesleget. Formás,

izmos hasától és arányos alkatától midannyiunk álla leesett.

A látványt még az sem csorbította, hogy Pamela ezen a képen azt akarta megmutatni, hogy a forgatás alatt tiszta tojás lett a teste, és idő közben szépen rá is száradt a bőrére.

Forrás: Hódi Pamela/ facebook

Hódi Pamela imádni való smink nélkül

Hódi Pamela kislányával, Natasa Zselykével készített cuki, otthoni szelfit.

"Kócosan, smink nélkül, ráncosan, otthoniban! Ez a kényelmes, a valóság és a legjobb" – írja Facebookján. Imádni valóak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.