Emily Ratajkowski kerek fenekétől te is hanyatt vágódsz: micsoda formák!

modell fotó szexi fenék Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs olyan nap, hogy a szexi modell el ne kápráztasson minket egy-egy bejegyzéssel. Most újra olyan képre bukkantunk, melytől te is elájulsz. 

Ben Affleck kis felfedezettjét egyszerűen imádjuk, úgy, ahogy van. Formás, bájos, kicsit ribis, épp, amennyre kell. A sztár éppen Görögország mesés partjainál pihen, ahonnan természetesen nem maradhatnak el a dögös posztok sem. Nem túlzás azt állítani, hogy nála szebb feneke kevés sztárnak van Hollywoodban. Ezt a bejegyzést látva mi is rágyúrunk a hátsónkra: szánj naponta 10 percet ezekre a gyakorlatokra, hogy neked is ilyen kerek feneked legyen!

summer @santorini_greece

Emily Ratajkowski (@emrata) által közzétett fénykép,

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.