Combjaikkal harcolnak a nők a Twitteren

Twitter comb test láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb harc dúl a közösségi oldalakon a női testért, most éppen a combok vannak előtérben. Arra szólítanak fel, hogy ne szégyelljük, főként ebben a meleg időszakban!

Újabb csata alakult ki a közösségi oldalakon, ismét a természetes és átlagos női testért dúl, szemben a plakátokon és reklámokban megjelenő tökéletes nőkkel. Ezúttal egyetlen egy testrész került előtérbe, a combok.

Nem véletlenül, hiszen a nyári időszakban sokkal többször villannak ki a rövidnadrágból és a szoknyákból, ezért is indult kampány a combok mellett elsősorban Mijeaux Twitter-felhasználó jóvoltából a #ThighsForJeaux hashtag kíséretében.

Ennek hatására egyre többen posztolták ki saját tökéletlen lábukról készült fotót, így minden nő megnyugodhat: nem az a valóság, amit a sztárok és modellek képein látunk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.