Katalin fogyókúrára fogta Vilmost? Láthatóan soványabb lett a herceg!

Forrás: AFP -
Katalin hercegné Vilmos herceg fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Katalin nemcsak azt szereti, ha ő maga szuperkarcsú, de férjurától is ezt várja el. 

Bár Vilmos herceg sosem tartozott az elhízott pasik közé, hiszen mindig is sportolt, most mégis jól láthatóan szálkásabb, szikárabb, mint tavasszal. Nemrég a herceg egy nyilvános eseményen azzal viccelődött, hogy Katalin főztje tartja őt jó formában, de arról is szóltak a hírek, hogy a hercegnő rávette férjét, csinálja vele az ő diétáját, és egyen ő is kevés szénhidrátot.

Vilmos herceg idén tavasszal (balra) és most ősszel (jobbra) Forrás: AFP

A Daily Mail meg is kérdezett egy angol táplálkozási szakembert arról, vajon minek köszönhető Vilmos külsejének változása. "Vilmos fantasztikusan néz ki, sokkal soványabb, mint volt. Én úgy látom, főképp az arca és a has-tájéka lett vékonyabb, így azt mondanám, szerintem sokkal több fehérjét fogyaszt, viszont a rossz szénhidrátokat valószínőleg kiiktatta az étrendjéből. Ha az ember búcsút mond a cukornak, a fehérlisztes ételeknek és a gluténnak, ezek helyett pedig sok zöldséget, és jófajta zsírt fogyaszt, akkor tűnik el a kissé puffadt arc, és szálkásodik le a test" - mondta Rachel Holmes szakértő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.