Tóth Gabi: "Nem vagyok rémesen kövér"

Forrás: Instagram/tothgabi -
Tóth Gabi fogyás komment énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőt soha nem kellett félteni, ha meg kellett védenie magát. Bár bántják őt a szúrós megjegyzések, mégis örömmel tekint a jövőbe. 

Tóth Gabinak elege van a rosszindulatú cikkekből és abból, hogy előszeretettel foglalkoznak a lapok a testsúlyával és a melleivel. Sokáig figyelte az ilyen témájú cikkeket, ma már viszont kikéri magának, ha bárki a súlyával kapcsolatban írogat. A sztár most őszintén mesélt az érzéseiről a Story Magazinban.

Forrás: Instagram/tothgabi

Igaz, látszik, nőiesebb lett az alakom, de ettől még nem vagyok rémesen kövér.

"Nem volt önbizalmam, irigykedve néztem a korombelieket" – 40 kilót fogyott, majd a mozgás szerelmese lett Évihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160914-sikertortenet-a-22-eves-szabo-evi-fogyasa-eletmodvaltasa.htmlA 22 éves Szabó Évit tinédzserkorában kezdte el zavarni a súlyfeleslege. A kalóriaszámlálgatásokat követően 40 kilót fogyott, így 46 kiló lett, de gyenge volt, és kimerült. Ezután ráállt az egészséges táplálkozásra és a rendszeres testmozgásra. Most kicsattan az egészségtől, 58 kilós, erős, és rengeteg terve van, például a félmaraton. Évi életmódváltása igazi sikertörténet! Ez Zsír!OrigoDrasztikusan lefogyott Hollywood legducibb színésznője - fotókon a változáshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160914-hollywood-leducibb-szinesznoje-sokat-fogyott-fotokon-a-valtozas.htmlRebel Wilson Hollywood legducibb és egyben legviccesebb karaktere is. Sokáig nem volt hajlandó fogyókúrázni, mert szerinte őt a testalkata teszi szó szerint naggyá. Most mégis beállt a sorba, és rengeteget fogyott... Ez Zsír!--Filléres edzéssel tartja magát formában Adriana Lima http://www.life.hu/ez-zsir/20160912-filleres-edzessel-tartja-magat-formaban-adriana-lima-modell.htmlA Victoria's Secret bombatesű modellje szereti a kemény edzéseket: a minap meg is mutatta egyik kedvenc mozgásformáját. Ez Zsír!OrigoRengeteget fogyott Timothy Spall, a Harry Potter-filmek színészehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160908-rengeteget-fogyott-timothy-spall-a-harry-potter-filmek-szinesze.htmlKiiktatta az étrendjéből a hízlaló ételeket, és meg is lett az eredménye: gyakorlatilag a fél testtömegét lefogyta a Harry Potter filmek színésze. Ez Zsír!AFPKulcsár Edina háborút indított a pluszkilók ellenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160907-kulcsar-edina-fogyni-szeretne-dietazik-es-oj-mozgasformat-is-kiprobal.htmlGyakran hallani Kulcsár Edinától, hogy nincs teljesen megelégedve alakjával, most azonban a szomorkodás helyett a tettek mezejére lépett. Ebben legnagyobb segítsége pedig a mamája lesz! Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy még soha nem láthattad Osvárt Andreáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160906-osvart-andrea-olyat-mutatott-amit-sokaig-emlegetni-fogunk.htmlA szépséges Osvárt Andrea kikapcsolódás közben sem feledkezik meg rajongóiról: legutóbb például elképesztő jógatudását mutatta meg. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.