Hosszú Katinka izmos lábaitól te is hanyatt vágódsz: fotó!

úszónő fotó izmos Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forrónadrágban és rövid ujjú pulóverben pózol legújabb fotóján az Iron Lady, aki hihetetlen formában van.

Az úszónő izmos lábai láttán szinte azonnal leesett az állunk, sőt meg is irigyeltük azokat - kár, hogy képtelenek lennénk annyit úszni és edzeni mint ő, hogy elérjük ezt a szintet. Katinka igazi példakép lehet bárki számára, hiszen kitartásával és a sport iránti szeretetével kimagaslik a társai közül. A riói olimpián élete legnagyobb sikerét érte el: 3 arany- és 1 ezüstéremmel az olimpia legeredményesebb úszója lett egyéni számokban.

Ő tanította meg Hosszú Katinkát úszni - Micsoda fotó!

Háromszoros olimpiai bajonok úszónőnk egy csodás képet tett ki a közösségi oldalára, egy számára fontos családtaggal.
Fitnesz karkötők pro és kontra! Súlyos kérdések a mindentudó sporteszközrőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160919-mennyire-biztonsagosak-a-fitnesz-karkotok-most-kiderul.htmlA fitness trackerek, vagyis az aktivitásmérők népszerűsége folyamatosan növekszik. Csak 2016 első negyedévében közel 20 millió ilyen eszköz került forgalomba. A többségük GPS segítségével követi le a felhasználó által lefutott kilométereket, méri a szívritmust és a pulzust, illetve azt is képes átlátni, hogy alszik-e a felhasználó. Felmerül azonban a kérdés, hogy ezek az eszközök valóban biztonságosak-e. Ez Zsír!--Futni jó – így kezdj hozzá! Segítség kezdőknek, újrakezdőknekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160913-futni-jo-igy-kezdj-hozza-segitseg-kezdoknek-ujrakezdoknek-edzeshez.htmlTudod, hogy hasznos, mégsem szántad rá magad soha a futásra, de most úgy döntöttél, szívesen beépítenéd az edzéstervedbe? Netán újrakezdő vagy, aki régen imádta, mostanában viszont valahogy nem tudja rávenni magát erre a mozgásra? Kezdj futni még a héten – mi segítünk! Ez Zsír!--Nyolcas ikrek után is dögös az édesanyahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160914-visszater-regi-eletehez-az-octomam-felhagyott-a-pornozassal.htmlAz Octomam néven elhíresült Nadya Suleman 2009-ben azzal került az újságok címlapjára, hogy 8-as ikreknek adott életet. Ez Zsír!--Ezt most komoly? A gyorskajára esküszik Gigi Hadidhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160913-az-etkezesrol-es-edzesrol-meselt-gigi-hadid-szupermodell.htmlMeglepő dolgot mesélt a világ egyik legszebb modellje az étkezési szokásairól. Ez Zsír!--Bangó Margit unokája "Szeretném magam végre szépnek látni"http://www.life.hu/ez-zsir/20160908-bango-margit-unokaja-tina-6-het-alatt-20-kilotol-szabadult-meg.htmlMásfél hónap telt el Bangó Margit unokájának gyomorszűkítő műtéte óta, melynek eredményeképp gyökeresen megváltozott az élete. Ez Zsír!OrigoCsak ámulunk: 20 évesnek néz ki a 46 éves anyukahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160907-20-evesnek-nez-ki-a-46-eves-koreai-anyuka-a-koreai-jung-da-yeon.htmlTényleg hihetetlen, ahogy a 46 éves koreai anyuka kinéz, ugyanis minimum 20 évet letagadhatna korából, ha nem többet. Azért ő sem volt mindig ilyen fitt, de egy napon elege lett a tükörképéből! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.