Friderikusz Sándor: "Az elején arra is gondoltam, hogy előveszem a pisztolyt, kilövöm őt.."

fogyás edző pisztoly lövés Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friderikusz Sándor nagy elhatározásra jutott, úgy döntött, leadja a súlyfeleslegét. Büszke is az akaraterejére, ugyanis több mint 10 kilótól sikerült már megszabadulnia, de nem szokott hozzá könnyen a testmozgáshoz. Az elején ki akarta lőni az edzőjét.

Fáradhatatlanul küzd Friderikusz Sándor, nemcsak a hiúsága miatt, hanem az egészsége érdekében is. Úgy döntött megszabadul jelentős súlyfeleslegétől, és eddig abszolút sikeresnek mondható az elhatározása.

Friderikusz Sándor ki akarta lőni az edzőjét Forrás: MTI/Földi Imre

"Június elején elhatároztam, hogy lefogyok. Már 14 kilót adtam le, és még ugyanennyit szeretnék; erre áprilisig adtam magamnak időt. Hogy utána mi következik?

Szép sovány halott lesz belőlem. Már nem jojózom vissza, de semmi örömöm az életben"

- idézi a hot! Magazin Friderikusz Muscic Fm-ben elhangzott szavait. A műsorvezető soha nem csinált titkot abból, hogy régóta küzd a felesleges kilókkal, nyár eleje óta folyamatosan hajnalban kel, hogy elkezdhesse a reggeli edzést. Futnia nem szabad, így 80 perceket gyalogol erőltetett menetben, és nagyon kevés kalóriát visz a szervezetébe. Mostanra sikerült hozzászoknia a mozgáshoz, de az elején az edzője látványa is kiakasztotta.

"Az elején arra is gondoltam, hogy előveszem a pisztolyt, kilövöm őt,

és alszom tovább. Mára azonban ha nem is mindig lelkesedem, belesimultam" - árulta el Friderikusz.

Friderikusz keményen kiosztotta Sebestyén Balázst

Ahogy írtunk róla, Sebestyén Balázs a Forbes magazinnak adott interjújában – már nem először – megint odaszúrt Ördög Nórának. Friderikusz Sándor nem hagyta szó nélkül a Morning Show műsorvezetőjének beszólásait, és hosszú írásban fejtette ki véleményét. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.