Döbbenetes alakja van: 2 hónappal a szülés után karcsúbb, mint valaha

Forrás: Instagram/Tammy Hembrow -
alak szülés fitnesz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az emberi test bámulatos: ezt bizonyítja a fitneszguru szülés utáni fotója. Mindössze két hónappal azután, hogy életet adott második gyermekének, Tammy Hembrow úgy néz ki, mintha mi sem történt volna. Alakja még a szülés előtt álló nőkét is megszégyeníti, de persze ő azt hangsúlyozza, hogy mindenki fogadja el magát és testét.

Az edzésmániás anyukának 4 millió követője van, velük osztotta meg terhességének minden pillanatát és a szülés utáni alakját is, amire valószínűleg rengeteg kismama vágyakozva nézett. Tammy Hembrow ugyanis két hónappal azután, hogy életet adott második gyermekének, úgy néz ki, mintha nem is lett volna terhes.

Tammy Hembrow Forrás: Instagram/Tammy Hembrow

Azzal is vádolhatnánk, hogy eladta a lelkét az ördögnek, ugyanis szinte már-már természetellenes, amilyen sovány az anyuka. Valójában azonban az edzéseknek és a tiszta étrendjének köszönheti bámulatos testét, és miközben nap mint nap elárasztja követőit irigylésre méltó alakjával, igyekszik hangsúlyozni, hogy önmagunk elfogadása a legfontosabb, mindegy, milyen a testalkatunk.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!
Így használd sportpályának az egész várost! http://www.life.hu/ez-zsir/20160922-mozgasformak-es-lehetosegeik-a-nagyvarosban.htmlA nagyváros, így Budapest is rengeteg lehetőséget nyújt a szabadtéri sportolásra. Nem feltétlenül kell például drága kondibérletet venni, csak meg kell látni a lehetőségeket. Persze egy kis kreativitás néha nem árt! Ez Zsír!Origo„A hús elhagyása nem megszorítás, hanem egy új világ felfedezése” – Ezért ne add fel a szeptemberi kihívásthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160921-kedvenc-vega-szakacsaink-kedvenc-receptjei-avagy-ezert-ne-add-fel-a-szeptemberi-kihivast.htmlA kihívás évének szeptemberi próbája a húsmentes hónap. Ha már éppen feladnátok, semmiképpen ne tegyétek. Hogy miért? Kedvenc vega szakácsainkat kérdeztük arról, hogy miért éri meg akár csak egy hónapra is kipróbálni a vega étkezést, ráadásul még egy kedvenc receptjüket is megosztották velünk! Ez Zsír!OrigoVV Mici réjött, hogy nem árt neki egy kis mozgáshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160922-vv-mici-nekiallt-edzeni-igy-tornazik-a-valovilag-szokesege.htmlVV Mici megunta az ücsörgést, és edzeni kezdett - nézd meg, ő hogyan csinálja. Ez Zsír!OrigoFriderikusz Sándor: "Az elején arra is gondoltam, hogy előveszem a pisztolyt, kilövöm őt.."http://www.life.hu/ez-zsir/20160922-friderikusz-sandor-eldontotte-hogy-megszabadul-a-sulyfeleslegetol-de-eleinte-ki-akarta-loni-az.htmlFriderikusz Sándor nagy elhatározásra jutott, úgy döntött, leadja a súlyfeleslegét. Büszke is az akaraterejére, ugyanis több mint 10 kilótól sikerült már megszabadulnia, de nem szokott hozzá könnyen a testmozgáshoz. Az elején ki akarta lőni az edzőjét. Ez Zsír!--Ősellenség vagy barát? Tények és tévhitek a rettegett zsírrólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160920-tenyek-es-tevhitek-a-zsirok-es-olajok-szereperol-a-taplalkozasban.htmlElőítéletek és fenntartások? Információhiány vagy épp túl sok információ a zsírokról? Mért fontos, hogy tisztában legyünk a valódi tényekkel? A zsírok elengedhetetlen részét képezik a kiegyensúlyozott táplálkozásnak, ugyanakkor sokan az elhízás és betegségek okozójának tekintik. Ez Zsír!OrigoMozogj okosan a városban! Közlekedj és sportolj egyidőbenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160913-igy-kozlekedj-a-varosban-okosan-kozlekedes-es-sport-egyben.htmlTe is azok közé tartozol, akik napi 8 órában ülnek az irodában? Alig van időd mozogni? Juss el sportolva a munkahelyedre. Íme, néhány pénztárca- és környezetbarát lehetőség, amivel az egészségedért is sokat tehetsz! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.