Megcsinálta! Edward herceg felesége, Sofia 724 kilométert biciklizett

Forrás: AFP/Paul Grover/Paul Grover -
grófnő bicikli maraton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem semmi nő Károly wales-i herceg öccse, Edward felesége, Sofia! 

Wessex grófnője, Sofia is részt vett a 450 mérföldes, azaz közel 800 kilométeres kerékpáros versenyen, ami Edinburgh-ból indult, és a Buckingham Palota volt a cél. Sofia is letudta a távot, a célban férjével, Edward herceggel köszöntötték egymást.

Forrás: AFP/Paul Grover/Paul Grover

A Diamond Challenge nevű versenyt múlt hétfőn kezdte Sofia és a csapata, a skóciai Palace of Holyroodhouse-ból indultak el. A verseny természtesen jótékony cálokat szolgál.

Sofia a verseny előtt elmondta, azon kívül, hoogy gyermekeivel sokat biciklizik, nem készült különösen a megmérettetésre. A legkeményebb nap az volt, amikor 130 kilométert tekert, és 5 órán át le sem szállt a bicikliről. De megcsinálta!

Sötét reggelek, szél, nyirkos idő – Őrizd magadban a meleget jógával!http://www.life.hu/ez-zsir/20160923-igazitsd-a-gyakorlasod-az-oszhoz-joga-nyirkos-szeles-idoben.htmlAz évszakváltás látványos változást hoz a természetben, és a megváltozott körülmények hatnak az emberi szervezetre. A folyamat néha megvisel minket, és nyomot hagy a hangulatunkon is. A tested talán fejfájással, nyugtalansággal, álmatlansággal, ízületi fájdalommal, emésztési anomáliákkal, bőrszárazsággal küzd, de ne hagyd magad! Vedd számba inkább, hogyan segíthet enyhíteni a tüneteidet a jóga és orvosi háttere, az ajurvéda. Ez Zsír!OrigoA spórolás lenne a karcsú derék titka?http://www.life.hu/ez-zsir/20160924-egy-kutatas-szerint-aki-sporol-altalaban-vekonyabb-is.htmlMinden jel arra mutat, hogy akik szeretnek spórolni, azok általában vékonyabbak is. Azok, akik ugyanis szívesen és sokat költenek, rendszerint igénylik az azonnali kielégülést, ezért aztán a derékbőségük is nagyobb lesz – derül ki a Newcastle University friss kutatásából.Ez Zsír!Origo„A hús elhagyása nem megszorítás, hanem egy új világ felfedezése” – Ezért ne add fel a szeptemberi kihívásthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160921-kedvenc-vega-szakacsaink-kedvenc-receptjei-avagy-ezert-ne-add-fel-a-szeptemberi-kihivast.htmlA kihívás évének szeptemberi próbája a húsmentes hónap. Ha már éppen feladnátok, semmiképpen ne tegyétek. Hogy miért? Kedvenc vega szakácsainkat kérdeztük arról, hogy miért éri meg akár csak egy hónapra is kipróbálni a vega étkezést, ráadásul még egy kedvenc receptjüket is megosztották velünk! Ez Zsír!OrigoElsa Pataky alakja 3 gyerek után is bombacsinoshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160925-elsa-pataky-szineszno-chris-hemsworth-felesege-3-gyerek-utan-is-bombacsinos.htmlChris Hemsworth szerencsés pasi: a neje 3 gyerek után is szuperjól néz ki. Ez Zsír!OrigoPofonegyszerű és filléres módszerrel dobott le 60 kilót az édesanyahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160925-sok-vizet-ivott-es-setalt-igy-fogyott-le-natalie-burtina-60-kilot.htmlNatalie Burtina 60 kilót fogyott, méghozzá egy elképesztően egyszerű módszerrel, ami egy fillérjébe sem került!Ez Zsír!OrigoTestsúlya egyharmadát lefogyta a limuzinsofőrhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160923-testsulya-egyharmadat-lefogyta-a-limuzinsofor-aki-mar-nem-fert-a-kormany-moge.htmlÉrdekes indok áll a New York állam-beli, Elmond-ban élő limuzinsofőr, Tom Firshing drasztikus fogyásának hátterében. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.